The Kitchen trailer | Οι Melissa McCarthy, Tiffany Haddish και Elisabeth Moss μπαίνουν στην παρανομία

Και ποιος τις πιάνει!
31 Μαΐου 2019 20:13
The Kitchen trailer | Οι Melissa McCarthy, Tiffany Haddish και Elisabeth Moss μπαίνουν στην παρανομία

Η Warner Bros. Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα The Kitchen με το οποίο η σεναριογράφος του Straight Outta Compton, Andrea Berloff, επιχειρεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, με τις Melissa McCarthy (Ghostbusters, The Heat), Tiffany Haddish (Girls’ Trip, Night School), και την Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Us) να ηγούνται του cast.

Το εν λόγω φιλμ συνιστά μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic του συγγραφέα Ollie Masters και των εικονογράφων Becky Cloonan και Ming Doyle που εξέδωσε η DC/Vertigo.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στο Hell’s Kitchen, στην Νέα Υόρκη την δεκαετία του ’70, με σημείο αναφοράς τις συζύγους Ιρλανδών μαφιόζων. Πλέον, οι ηρωίδες καλούνται να επωμιστούν εξ’ ολοκλήρου όχι μονάχα τα οικογενειακά βάρη αλλά και αυτά της δουλειάς των συντρόφων τους, ειδικά όταν οι ίδιοι και αρκετοί τους έμπιστοι συλλαμβάνονται από το FBI κατά τη διάρκεια μίας άγριας συμπλοκής με άλλα μέλη του υποκόσμου. Οι τρεις αυτές νέες συνεταίροι παίρνουν, λοιπόν, το τιμόνι της επιχείρησης στα χέρια τους και αποδεικνύουν ότι μπορούν να κουμαντάρουν τόσο τα του οίκου τους όσο και τα του επαγγέλματος, καταφέρνοντας να φοβίσουν ακόμη και τους ανταγωνιστές τους!

Η McCarthy υποδύεται την ‘Kathy’, μία τρυφερή μητέρα που τίθεται ως επικεφαλής της παραπάνω ομάδας. Η Haddish ενσαρκώνει την ‘Ruby O’Carroll’, μία γυναίκα ικανή να βγάλει εκτός παιχνιδιού όποιον μπει εμπόδιο στον δρόμο της. Και τέλος η Moss μας συστήνεται ως η ‘Claire Walsh’, η σύζυγος ενός βάναυσου άνδρα η οποία αρχίζει σιγά σιγά να βυθίζεται και εκείνη στην βία.

To επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν επίσης οι: Domhnall Gleeson (About Time, Star Wars: The Last Jedi), Common (Selma,Eve), James Badge Dale (World War Z, Donnybrook), Brian d’Arcy James (Spotlight), Margo Martindale (The Americans), Bill Camp (The Night Of), και ο Jeremy Bobb (Marshall).

Το The Kitchen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: