The Kitchen trailer | Οι Melissa McCarthy, Tiffany Haddish και Elisabeth Moss μπαίνουν στη μαφία

Και γράφουν τους δικούς τους κανόνες σε αυτή
17 Ιουλίου 2019 11:27
The Kitchen trailer | Οι Melissa McCarthy, Tiffany Haddish και Elisabeth Moss μπαίνουν στη μαφία

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου The Kitchen με το οποίο η σεναριογράφος του Straight Outta Compton, Andrea Berloff, παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με πρωταγωνίστριες τις Melissa McCarthy (Ghostbusters, The Heat), Tiffany Haddish (Girls’ Trip, Night School), και την Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Us).

Η ταινία αποτελεί διασκευή της ομότιτλης σειράς comic της DC/Vertigo που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα Ollie Masters και των εικονογράφων Becky Cloonan και Ming Doyle.

Η όλη δράση εκτυλίσσεται στο Hell’s Kitchen, στην Νέα Υόρκη την δεκαετία του ’70, με προεξάρχουσες τις συζύγους Ιρλανδών μαφιόζων. Οι γυναίκες αυτές πρέπει πια να αναλάβουν εκείνες όχι μόνο το τιμόνι του σπιτιού αλλά και της επιχείρησης αφότου οι σύντροφοί τους συλλαμβάνονται από το FBI εν μέσω μίας σύγκρουσης με άλλα στελέχη του οργανωμένου εγκλήματος. Οι τρεις ηρωίδες λοιπόν, θα αποδείξουν και στην πράξη ότι είναι ικανές κυριολεκτικά για όλα, δίνοντας μία ιδέα και στους αντιπάλους τους.

Η McCarthy μας συστήνεται ως η ‘Kathy’, μία στοργική μητέρα που συντονίζει την παραπάνω ομάδα. Η Haddish υποδύεται την ‘Ruby O’Carroll’, μία γυναίκα που δεν διστάζει να αναμετρηθεί στα ίσα με όποιον την αμφισβητεί. Και τέλος, η Moss που ενσαρκώνει την ‘Claire Walsh’, σύζυγο ενός βίαιου άνδρα η οποία βαθμιαία αφήνει τον εαυτό της να ανακαλύψει την πιο αδυσώπητη πλευρά του.

Παίζουν επιπλέον οι: Domhnall Gleeson (About Time, Star Wars: The Last Jedi), Common (Selma,Eve), James Badge Dale (World War Z, Donnybrook), Brian d’Arcy James (Spotlight), Margo Martindale (The Americans), Bill Camp (The Night Of), και ο Jeremy Bobb (Marshall).

Το The Kitchen έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: