Stranger Things 3: Θα καθυστερήσει μέχρι το 2019 η νέα σεζόν

Ο Jim Hopper (David Harbour) διέδωσε τα κακά μαντάτα
09 Δεκεμβρίου 2017 15:09
Stranger Things 3: Θα καθυστερήσει μέχρι το 2019 η νέα σεζόν

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του 2017 ήταν χωρίς αμφιβολία η 2η σεζόν του Stranger Things και μπορεί οι απόψεις να διίστανται για το κατά πόσο ήταν αντάξια των προσδοκιών, όμως η συνέχεια της σειράς εκτός από δεδομένη, έχει μπόλικο ενδιαφέρον. Επομένως, η αναμονή για την 3η σεζόν γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Variety, ο David Harbour, κοινώς γνωστός ως Chief Jim Hopper, μετέδωσε κακά μαντάτα στους fans του νοσταλγικού μυστηρίου των αδερφών Duffer, καθώς είπε πως πιθανός το Stranger Things 3 να βγει στον αέρα μέσα στο 2019. Οι υποψίες περί καθυστέρησης του 3ου κύκλου υπήρχαν και αυτή είναι η πρώτη δημόσια επιβεβαίωση ως προς αυτό. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί, παρά το ότι οι δυο σεζόν βγήκαν ημερολογιακά η μια πίσω από την άλλη, πιο πρόσφατη πήρε συνολικά 15 μήνες για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε τα όσα είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: 

Θέλω να πω ότι ένα από τα πράγματα που είναι ενοχλητικά για τους fans είναι πως παίρνει αρκετός καιρός μέχρι να γίνουν. Όπως, το ότι πιθανώς να μην έρθει η Season 3 μέχρι κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Επίσης, όμως μέρος του όλους πράγματος, όπως κάθε καλό πράγμα, είναι πως χρειάζεται χρόνο. Και αυτοί οι τύποι εργάζονται τόσο σκληρά. Θέλω να πω ότι απλά κάθονται στα διαμερίσματα τους και γράφουν για 12-14 ώρες την ημέρα. 

Αν και όλα αυτά θα κακοφανούν στους fans του Stranger Things, φαίνεται πως ο επιπλέον χρόνος που θα λάβουν οι δημιουργοί θα πάνε σε ένα επάξιο αποτέλεσμα, που θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το 2019 για το Stranger Things 3 στο Netflix.