The Girl in the Spider’s Web: Ο Sverrir Gudnason στον ρόλο του Daniel Craig

Ο ηθοποιός του Borg/McEnroe αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο
06 Δεκεμβρίου 2017 17:48
The Girl in the Spider’s Web: Ο Sverrir Gudnason στον ρόλο του Daniel Craig

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του Borg/McEnro, ο Sverrir Gudnason υπέγραψε για το The Girl in the Spider’s Web.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο αμερικανικό sequel από το Κορίτσι με το Τατουάζ , ο νεαρός ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον Mikael Blomquist, τον οποίο στο πρώτο φιλμ είχε υποδυθεί ο Daniel Craig (SPECTRE).  Θα δούμε τον Sverrir Gudnason ως δημοσιογράφο που επιχειρεί να ρίξει φως σ’ ένα σοβαρό κυβερνητικό σκάνδαλο των Η.Π.Α. το οποίο είναι στα πρόθυρα του να διαρρεύσει στον κυβερνοχώρο και να προκαλέσει σοβαρές εσωτερικές και διεθνείς αναταράξεις. Ο Sverrir Gudnason θα συμπρωταγωνιστήσει με την Claire Foy (The Crown) που θα μας συστηθεί ως η Lisbeth Salander , η κύρια ηρωίδα της ιστορίας που συμμαχεί με τον παραπάνω ρεπόρτερ για χάρη της αλήθειας. Ο Claes Bang (The Square ) θα ενσαρκώσει τον αντίπαλό τους.

Το cast του εν λόγω project της Sony Pictures συμπληρώνουν η Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049) και ο Cameron Britton (Mindhunter).

Ο Fede Alvarez (Don’t Breathe) θα επιμεληθεί τόσο την σκηνοθεσία, όσο και το σενάριο μαζί με τους  Jay Basu και Steven Knight (Locke, Eastern Promises). Οι Amy Pascal, Elizabeth Cantillon και ο Scott Rudin θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή .

Η κινηματογραφική αυτή διασκευή θα ενδυναμώσει το franchise της τριλογίας “Millennium” την οποία είχε αποτυπώσει στα μυθιστορήματά του ο Stieg Larsson και αφού απεβίωσε το έργο του συνέχισε ο David Lagercrantz, προσθέτοντας το τέταρτο μέρος της μυθοπλασίας, το λεγόμενο “The Girl In The Spider’s Web”. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε και το πέμπτο βιβλίο “The Girl Who Takes an Eye for an Eye” που εμπλουτίζει και άλλο την ήδη υπάρχουσα λογοτεχνική σειρά.

Τα γυρίσματα για το The Girl In The Spider’s Web αρχίζουν τον Ιανουάριο στο Βερολίνο και την Στοκχόλμη, ενώ το φιλμ έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου του 2018.