Η Blake Lively τραυματίστηκε στα γυρίσματα του "The Rhythm Section"

Οι διαδικασίες παραγωγής προς το παρόν αναστέλλονται
05 Δεκεμβρίου 2017 16:02
Η Blake Lively τραυματίστηκε στα γυρίσματα του

Σύμφωνα και  με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τα γυρίσματα του The Rhythm Section αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο χέρι της η Blake Lively ενώ βρισκόταν στο πλατό.

Το ανερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ της Reed Morano (The Handmaid's Tale) προς το παρόν παγώνει τις διαδικασίες παραγωγής, όπως τόνισε και την Δευτέρα εκπρόσωπος των συντελεστών του όλου project:

“Η Paramount, η Global Road (επίσημα γνωστή και ως IM Global) και οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli επιβεβαιώνουν σήμερα ότι τα γυρίσματα έχουν ανασταλεί προσωρινά όσον αφορά το ‘The Rhythm Section’ καθώς η Blake Lively υπέστη ένα τραύμα στο χέρι της ενώ γύριζε μία σκηνή δράσης. Η παραγωγή θα ξαναρχίσει όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Το The Rhythm Section, το οποίο χρηματοδοτείται και από την Eon Productions, το τρέχον διάστημα πραγματοποιεί γυρίσματα στο Δουβλίνο. Είναι η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου από την σειρά βιβλίων με τίτλο “Stephanie Patrick”, τα οποία έχει γράψει ο Mark Burnell.

Η υπόθεσή του αστυνομικού αυτού δράματος αφορά μία γυναίκα που έχει συγκλονιστεί έπειτα από τον θάνατο των δικών της οι οποίοι απεβίωσαν από την πτώση του αεροσκάφους όπου επέβαιναν. Η ηρωίδα ξεκινάει να αναζητά του υπεύθυνους για το δυστύχημα, μιας και μαθαίνει ότι ίσως να ήταν προαποφασισμένο το γεγονός της συντριβής. Δίπλα στην Blake Lively πρωταγωνιστεί και ο Jude Law.

Το ντεμπούτο του The Rhythm Section πρόκειται να γίνει στις Η.Π.Α στις 22 Φεβρουαρίου του 2019.