Η Blake Lively θα ηγηθεί του cast στο θρίλερ ‘Dark Days at the Magna Carta’ του Netflix

Tη σκηνοθετική κλακέτα θα κρατήσει εδώ o Shawn Levy
07 Μαΐου 2020 07:40
Η Blake Lively θα ηγηθεί του cast στο θρίλερ ‘Dark Days at the Magna Carta’ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Blake Lively (A Simple Favor) ενώνει τις δυνάμεις της με τον σκηνοθέτη Shawn Levy (Stranger Things) και θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο θρίλερ καταστροφής Dark Days at the Magna Carta του Netflix.

Η διάσημη ηθοποιός δίνει και αυτή τα χέρια με τον παραπάνω δημιουργό, έπειτα και από τον σύντροφό της, Ryan Reynolds ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Levy για την sci-fi κωμωδία δράσης Free Guy.

Στην καινούργια ταινία όπου θα παίξει, η Lively θα είναι μεταξύ άλλων και πίσω από την παραγωγή μέσω της εταιρείας της B for Effort όπως και ο Levy μέσω της δικής του, της 21 Leaps Banner.

Το σενάριο του Dark Days at the Magna Carta θα επιμεληθεί ο Michael Paisley, και προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για αυτό παρά μόνον ότι στο φιλμ κυριαρχεί ένας βασικός χαρακτήρας, μία γυναίκα που κάνει ό,τι μπορεί για να επιζήσει η ίδια και για να σώσει τους αγαπημένους τη πασχίζοντας να επιβιώσει εν μέσω ενός ολέθριου γεγονότος που πλήττει τον πλανήτη.