Deadpool 3: Φωτογραφήθηκε ο Ryan Reynolds με τη νέα του στολή;

Η ανάρτηση της Blake Lively δημιουργεί ερωτήματα
18 Σεπτεμβρίου 2022 09:31
Deadpool 3: Φωτογραφήθηκε ο Ryan Reynolds με τη νέα του στολή;

Ο Ryan Reynolds και η Marvel Studios δεν έχουν αποκαλύψει κανένα επίσημο υλικό από το Deadpool 3, το οποίο γνωρίζουμε ωστόσο ότι βρίσκεται στα σκαριά. Πριν από λίγο καιρό ο Reynolds είχε κάνει tease πως προετοιμάζεται για τα γυρίσματα καθώς πάτησε ξανά στο γυμναστήριο για εντατικές προπονήσεις. 

Πριν μερικές ημέρες ο Reynolds και η σύζυγός του Blake Lively ανακοίνωσαν δημόσια ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Η Lively ήθελε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μόνο που σε μια από αυτές ίσως να κρύβεται ένα tease για το Deadpool 3. 

Βλέπετε μια φωτογραφία από τις πολλές που ανήρτησε δείχνει τον Reynolds με τη στολή του Deadpool, η οποία μάλιστα φέρει σημάδια πως είναι μετά το φινάλε του Deadpool 2.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Οι αετομάτιδες Marvel fans παρατήρησαν ότι η στολή του στη μέση είναι κολλημένη με ταινία επειδή ο Juggernaut τον είχε σκίσει στα δύο. Και θα έλεγε κανείς "μα είναι παλιά φωτογραφία από τα γυρίσματα του Deadpool 2" κι όμως υπολόγισαν και αυτό. Οι εγκυμοσύνες της Lively δεν ταιριάζουν με το πότε γυρίστηκε το Deadpool 2, επομένως εικάζεται ότι πρόκειται για εικόνα που προέρχεται από σκηνικά σχετικά με το Deadpool 3. 

To εάν πραγματικά ισχύει όμως δε θα το μάθουμε προς το παρόν τουλάχιστον και μην περιμένετε ο Reynolds να το επιβεβαιώσει έτσι απλά. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Πρόσφατα, ο mastermind του MCU, Kevin Feige, δήλωσε ότι το threequel θα έχει τεράστια κλίμακα και θα αλλάξει τα δεδομένα, όπως έγινε με το Avengers: Infinity War. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το Deadpool 3.