Στο ‘The Rhythm Section’ η Blake Lively παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο των δικών της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και γίνεται μία σύγχρονη, αμείλικτη τιμωρός
20 Σεπτεμβρίου 2019 12:33
Στο ‘The Rhythm Section’ η Blake Lively παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο των δικών της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το κατασκοπευτικό θρίλερ The Rhythm Section της Reed Morano (The Handmaid's Tale), δηλαδή την κινηματογραφική διασκευή του πρώτου βιβλίου από την  τετραλογία “Stephanie Patrick” του Βρετανού συγγραφέα Mark Burnell (“Gemini”, “The Third Woman”, “Chameleon”), με πρωταγωνίστρια την Blake Lively.

Ο παραπάνω λογοτέχνης αναλαμβάνει και την προσαρμογή του σεναρίου. Η υπόθεσή του αστυνομικού αυτού φιλμ επικεντρώνεται στη ‘Stephanie Patrick’, μία γυναίκα που πασχίζει να ορθοποδήσει μετά την απροσδόκητη απώλεια των οικείων της σε αεροπορικό δυστύχημα. Μία πτήση στην οποία κανονικά θα επέβαινε η ίδια. Θα αναζητήσει λοιπόν, ένα προς ένα τα άτομα που είναι υπεύθυνα γι’ αυτό το συμβάν, μιας και μαθαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν προσχεδιασμένο. Η ηρωίδα ξεκινά την δική της σταυροφορία για να αποδώσει δικαιοσύνη, παίρνοντας εκδίκηση από τους ιθύνοντες για τον χαμό των δικών της.

Πλάι στην Blake Lively βλέπουμε και τον Jude Law, καθώς επίσης τους Max Casella και Sterling K. Brown.

Να σημειωθεί εδώ ότι κάποια στιγμή κατά την διάρκεια μίας δύσκολης σκηνής η Lively υπέστη έναν τραυματισμό στο χέρι της ενώ βρισκόταν στο πλατό, με τις διαδικασίες παραγωγής να διακόπτονται προσωρινά για εκείνο το διάστημα.

Πίσω από την χρηματοδότηση του project βρίσκεται η Eon Productions. Κάποια από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στο Δουβλίνο.

Το The Rhythm Section έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α από την Paramount Pictures στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: