Η Margot Robbie ανυπομονεί για την solo ταινία της Harley Quinn

Πέρα από το Gotham City Sirens
02 Δεκεμβρίου 2017 15:51
Η Margot Robbie ανυπομονεί για την solo ταινία της Harley Quinn

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Movie Web, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Margot Robbie δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει ως Harley Quinn, αυτήν την φορά σε μία αποκλειστική ταινία όπου θα πρωτοστατεί η φιγούρα της.

Έτσι λοιπόν, πέρα από το Gotham City Sirens, την συμμορία που θα συναπαρτίζει η Harley Quinn με τις Catwoman και Poison Ivy, η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να επανέλθει στον γνώριμο χαρακτήρα της ως η διάσημη αντιήρωας και έτερον ήμισυ του Joker και με ένα solo action φιλμ.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα:

Το σκεφτόμουν αυτό περίπου δύο χρόνια τώρα. Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω περί τούτου, γιατί το όλο πράγμα παραμένει κάπως κλειστό, όμως παρόλαυτα επεξεργάζομαι την ιδέα ενός χωριστού spin off με την Harley εδώ και καιρό… Δεν λέω για το ‘Gotham City Sirens’, αλλά για ένα άλλο φιλμ. Ναι, τρέχουν πολλά αυτή την στιγμή και ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο που θα συμβεί . Όμως νομίζω ότι όλοι θα χαρούν να έχουν πίσω στην οθόνη την Harley οπότε ο καθένας δουλεύει πάνω σε διαφορετικές εκδοχές για το πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό”

Δεν θα ήταν και τόσο άτοπο να πραγματοποιηθεί όντως μία ταινία δράσης όπου την τιμητική της θα έχει η Robbie ως Harley Quinn. Ας μην ξεχνάμε ότι η ιδιόρρυθμη μορφή εγκληματία που ενσάρκωσε στο Suicide Squad ξεχώρισε αμέσως καθώς η ερμηνεία της ήταν πολύ πειστική όσον αφορά τον συγκεκριμένο ρόλο.