Star Wars: H Daisy Ridley θα πει αντίο στη Rey μετά το Episode IX

Τι επιφυλάσσει το τέλος της τριλογίας για την Rey;
30 Νοεμβρίου 2017 18:46
Star Wars: H Daisy Ridley θα πει αντίο στη Rey μετά το Episode IX

Μπορεί η Daisy Ridley να επιστρέφει ως Rey στο επερχόμενο και άκρως αναμνεόμενο Star Wars: The Last Jedi, όμως τι θα γίνει μετά το κλείσιμο της sequel τριλογίας; Ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει η μαθητευόμενη του Luke, όταν τα γεγονότα της -πιθανότατος- τελευταίας ταινίας με επίκεντρο τους Skywalkers, επιλυθούν; Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός σε ένα πρόσφατο μεγάλο αφιέρωμα-συνέντευξη του Rolling Stone με το κεντρικό cast του Last Jedi, η οποία αφορά την χαρακτήρα της, λέγοντας, ουσιαστικά, πως δεν θέλει να υποδυθεί ξανά την Rey μετά το Episode 9. 

Τα όσα είπε χαρακτηριστικά στην ερώτηση για το εάν θέλει να παίξει περαιτέρω την Rey: 

Όχι. Όσον αφορά εμένα, δεν ήξερα πραγματικά τι υπέγραφα. Δεν είχα διαβάσει το σενάριο, αλλά από αυτά που μπορούσα να καταλάβω, εμπλέκονταν καλοί άνθρωποι, οπότε ήμουν σε φάση "Φοβερό!". Τώρα, θεωρώ πως είμαι πολύ πιο τυχερή από όσο ήξερα ότι ήμουν τότε, του να είμαι μέρος ενός πράγματος που μοιάζει σαν να επιστρέφω σπίτι. 

Όχι. Όχι, όχι, όχι. Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένη που θα κάνω την τρίτη ταινία και θα το ολοκληρώσω, επειδή στο κάτω-κάτω, αυτό που υπέγραφα ήταν για τρεις ταινίες. Οπότε στο μυαλό μου το έχω ως τρεις ταινίες. Νομίζω ότι θα είναι και η σωστή στιγμή για να ολοκληρωθεί. 

Οι συμπρωταγωνιστές της, Harrison Ford, Mark Hamill και η μακαρίτισσα Carrie Fisher, επέστρεψαν αναπάντεχα στους εμβληματικούς ρόλους τους 30 χρόνια μετά, οπότε και η Ridley δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, λέει, πως δεν μπορεί να ξέρει μιας και δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο μακριά:

Ποιος ξέρει; Ειλικρινά πιστεύω πως ο κόσμος μπορεί να καταστραφεί σε 30 χρόνια από τώρα, οπότε εάν σε 30 χρόνια δεν ζούμε υπογείως σε σπηλιές και κελιά...τότε σίγουρα. Ίσως. Αλλά και πάλι, είμαι σε φάση, 'ποιος ξέρει'. "Πόσο χρονών θα είμαι; 55. Γ****ο δεν μπορώ να σκεφτώ τόσο μελλοντικά."

Όντας μια νεαρή ηθοποιός σίγουρα θα σκέφτεται την εξέλιξη της καριέρας της πέραν της Rey και του Star Wars, ένας ρόλος που την εκτόξευσε στο επίκεντρο του δημοφιλέστερου κινηματογραφικού σύμπαντος και του Hollywood. Ίσως, να υπάρχει λόγος που δεν θα επιστρέψει στο ρόλο μιας και έχει ειπωθεί πως το Star Wars: Episode 9 θα κλείσει τον κύκλο της εν λόγω τριλογίας και του Skywalker Saga, σε σκηνοθεσία J.J. Abrams. Άλλωστε, η νέα τριλογία του Rian Johnson που βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και επίσημα θα εξερευνήσει άλλα κομμάτια και εποχές του Γαλαξία. 

Δείτε τη συνέχεια της ιστορίας της Rey, στο Star Wars: The Last Jedi, που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα.