Star Wars: New Jedi Order - Γεγονός η συνέχεια της sequel τριλογίας με μια μεγάλη επιστροφή

Επιστρέφει η Diasy Ridley σε μια από τις τρεις νέες Star Wars ταινίες
07 Απριλίου 2023 22:37
Star Wars: New Jedi Order - Γεγονός η συνέχεια της sequel τριλογίας με μια μεγάλη επιστροφή

Επιτέλους το sequel της...sequel τριλογίας είναι γεγονός καθώς στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2023 ανακοινώθηκε το Star Wars: New Jedi Order. Όντας μια εκ των τριών νέων κινηματογραφικών projects του Πολέμου των Άστρων, που αυτή όμως θα είναι και η πιο μοντέρνα και πρόσφατη χρονολογικά στο νέο timeline που ανακοίνωσε η Lucasfilm. 

Το "New Jedi Order", όπως πολλοί θα μαντέψατε θα είναι η ταινία της Daisy Ridley, η οποία επιστρέφει στο ρόλο της Rey και ως Jedi Master -πλέον- θα γαλουχήσει και θα εκπαιδεύσει ένα νέο Τάγμα των Jedi. Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε αφήσει να εννοηθεί στην τελευταία σκηνή του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

Η συνέχεια της sequel τριλογίας θα λαμβάνει χώρα 15 χρόνια μετά το φινάλε του "The Rise of Skywalker" όπως ανέφερε στη σκηνή η Kathleen Kennedy. Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς "Peaky Blinders", όπως σας είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα. 

Η Obaid-Chinoy δήλωσε στη σκηνή του Celebration 2023 ότι την ελκύει η ιδέα του ταξιδιού του ήρωα και ότι ήθελε να βυθιστεί σε ένα έργο με επίκεντρο μια ακαδημία Τζεντάι και έναν δάσκαλο Τζεντάι. "Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου συναντώντας πραγματικούς ήρωες που ξεπερνούν καταπιεστικά καθεστώτα και παλεύουν με απίθανες πιθανότητες. Και νομίζω ότι αυτή είναι η καρδιά του Star Wars", δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Ridley, από την πλευρά της, δεν αποκάλυψε πολλά, αλλά είπε ότι "ήταν ενθουσιασμένη που θα συνέχιζε αυτό το ταξίδι".

Η δεύτερη στα σκαριά Star Wars ταινία θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Din Djarin και Grogu και όλου του "Mandoverse". Και η τρίτη ταινία θα είναι το Star Wars: Dawn of the Jedi, η πρώτη prequel ολόκληρου του Star Wars σύμπαντος ταινία, η οποία θα μας μεταφέρει στην απαρχή της Δύναμης και συγκεκριμένα 25.000 χρόνια πριν από τα όσα έχουμε δει σε σειρές και ταινίες μέχρι σήμερα. Σκηνοθέτης του Dawn of the Jedi θα είναι ο James Mangold, των "Logan", "Ford v Ferrari" και του επερχόμενου "Indiana Jones and the Dial of Destiny". 

Φήμες λένε ότι το Star Wars: New Jedi Order θα βγει στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου του 2025, βάσει ενός προγράμματος της Disney που είχε διαρρεύσει. Προς το παρόν καμία από τις τρεις ταινίες του Star Wars δεν έχουν ημερομηνία πρεμιέρας επίσημα.