Star Wars: “Bγάζει μάτια“ το ποσό που δίνει η Disney για να επιστρέψει η Daisy Ridley

Η Βρετανίδα θα γίνει μια ακριβοπληρωμένη σταρ με την ταινία “New Jedi Order“ αν ισχύει το δημοσίευμα
18 Ιανουαρίου 2024 21:14
Star Wars: “Bγάζει μάτια“ το ποσό που δίνει η Disney για να επιστρέψει η Daisy Ridley

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το μέτωπο της νέας Star Wars ταινίας με πρωταγωνίστρια τη Daisy Ridley, δεν αφορούν καν την ίδια ταινία και την πλοκή της, η οποία μάλλον φυλάσσεται υπό δρακόντεια μέτρα. 

Αφορούν όμως τον μισθό της για την ταινία που προς το παρόν γνωρίζουμε ως "Star Wars: New Jedi Order" βάσει της ανακοίνωσης της στο Celebration 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο insider Jeff Sneider στη σελίδα του The InSneider, η Disney "χρυσώνει" την 31χρονη βρετανίδα ηθοποιό ούτως ώστε να επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars και στην ταινία όπου η ίδια θα πρωταγωνιστεί. Λέγεται, λοιπόν, ότι οι απολαβές της Ridley για τη νέα της Star Wars ταινία θα φτάνουν τα $12.5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που όπως μεταφέρει ο Sneider "βγάζει μάτια" και είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από την συνηθισμένη αμοιβή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο AlloCine, η Ridley αναφερθηκε στην ιστορία του πώς κατέληξε να συμφωνήσει για την επιστροφή της, ενώ έδωσε μερικές πληροφορίες για την ίδια την ταινία και το ύφος της λέγοντας τα εξής: 

" Βασικά, αυτό έγινε την τελευταία στιγμή. Στην πραγματικότητα γύριζα τη δική μου ταινία πέρυσι και η Kathy Kennedy είπε ότι ήθελε να πάμε για πρωινό. Κι εγώ νόμιζα ότι απλά τρώγαμε πρωινό. Έτσι, εκεί που έτρωγα το πρωινό μου, μου λέει "Α, παρεμπιπτόντως, μπορεί να κάνουμε και άλλη ταινία". Και λέω 'Ok...' Έτσι το σκέφτηκα για λίγο και μόλις έμαθα ποια ήταν η ιστορία και όλα τα υπόλοιπα ήξερα ότι ήταν κάτι που ήθελα πραγματικά να κάνω. Νομίζω ότι είναι μια πραγματικά φανταστική εξερεύνηση του κόσμου του Star Wars. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να προχωρήσει η ιστορία σε μια λίγο διαφορετική κατεύθυνση".

Το "New Jedi Order" θα σκηνοθετήσει η Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) και το σενάριό της υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς "Peaky Blinders". 

Πρόσφατα, είχαμε την ανακοίνωσε μιας ολοκαίνουργιας Star Wars ταινίας, το "The Mandalorian & Grogu" σε σκηνοθεσία Jon Favreau, η οποία θα αρχίσει τα γυρίσματά της εντός του 2024 και πιθανότατα να είναι η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορήσει από τα υπόλοιπα Star Wars projects που ετοιμάζονται. 

Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι ο Adam Driver, που υποδύθηκε τον Kylo Ren, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στο Star Wars.