Star Wars: Ο Adam Driver απαντά οριστικά στο θέμα επιστροφής του Kylo Ren

“Κάνουν πράγματα αλλά όχι με εμένα“ είπε ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός
29 Δεκεμβρίου 2023 15:22
Star Wars: Ο Adam Driver απαντά οριστικά στο θέμα επιστροφής του Kylo Ren

Κυκλοφορούν φήμες τον τελευταίο καιρό περί επιστροφής του Adam Driver στο σύμπαν του Star Wars για να υποδυθεί ξανά τον Kylo Ren στην "New Jedi Order" ταινία με την Rey της Daisy Ridley. 

Ο 40χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός απάντησε οριστικά (;) για το ζήτημα της επιστροφής του στο Star Wars, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Smartless podcast με τους Will Arnett και Jason Bateman. Πρακτικά επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να επανεμφανιστεί στο Star Wars ως Kylo Ren/Ben Solo λόγω και της κατάληξης του χαρακτήρα στο "Episode IX: The Rise of Skywalker"

"Κάνουν πράγματα αλλά όχι με εμένα" είπε ο Driver μιλώντας για τα επερχόμενα τρία κινηματογραφικά projects που υπάρχουν στον ορίζοντα και ανακοινώθηκαν στο Star Wars Celebration 2023. Και όταν τον ρώτησαν "Έχεις τελειώσει εσύ επειδή τελείωσαν και τον χαρακτήρα σου;" τότε απάντησε απλά "ναι". 

Μπορεί να μπει όμως οριστικά και αμετάκλητα τέλος στις φήμες και τις θεωρίες επιστροφής του μετά από αυτές τις δηλώσεις; Και ναι και όχι διότι στο παρελθόν έχουμε δει πάμπολλες φορές να αρνούνται τη συμμετοχή του σε sequels οι ηθοποιοί, με σκοπό να κρατηθεί η έκπληξη για την ίδια την ταινία (βλ. Andrew Garfield στο "No Way Home" ακόμα και του Harrison Ford ως Han Solo στο Episode IX). 

O Driver, ωστόσο φαίνεται σαν να έχει προχωρήσει στην καριέρα του μακριά από το franchise του Star Wars. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι άλλαξε η κατάληξη του χαρακτήρα του Kylo Ren στην sequel τριλογία, ενώ προοριζόταν να γίνει ο απόλυτος κακός εκείνων των Star Wars ταινιών και όχι να "λυτρωθεί' και να γυρίσει στην Light Side, όπως είδαμε στο φινάλε του The Rise of Skywalker.