The Girl In The Spider’s Web: O Cameron Britton υπέγραψε ως μέλος του cast

Μετά το Mindhunter βάζει μπρος για άλλο ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ
30 Νοεμβρίου 2017 18:33
The Girl In The Spider’s Web: O Cameron Britton υπέγραψε ως μέλος του cast

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Cameron Britton ο οποίος υποδύθηκε τον  Edmund Kemper, έναν σκληροπυρηνικό κατά συρροήν δολοφόνο στην φετινή αστυνομική σειρά του Netflix, Mindhunter, θα πρωταγωνιστήσει στο The Girl In The Spider’s Web.

Ο ηθοποιός μετά την καταπληκτική του ερμηνεία στο επιτυχημένο σόου του David Fincher, πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος του ανερχόμενου sequel που θα συνεχίσει την ιστορία από το Κορίτσι με το Τατουάζ.

Το κοινό θα δει αυτή την φορά τον Britton σε έναν κόντρα ρόλο, και συγκεκριμένα αυτόν ενός ειδικού στον τομέα του Προγραμματισμού που σύμφωνα με το σενάριο θα πλαισιώσει ως συνεργάτης την επαναστάτρια hacker Lisbeth Salander , την κεντρική ηρωίδα που ενσαρκώνει η Claire Foy (The Crown). Ο Claes Bang (The Square ) θα ερμηνεύσει τον ‘κακό’ της υπόθεσης. H Lisbeth θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Mikael Blomkvist, έναν μάχιμο δημοσιογράφο ο οποίος πολλές φορές έχει διακινδυνεύσει την θέση του για χάριν της αλήθειας.  Ένα εσωτερικό κυβερνητικό σκάνδαλο των Η.Π.Α. πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητας μέσω του κυβερνοχώρου, ξεκινώντας  ένα ντόμινο σοβαρών εξελίξεων.

Ο Fede Alvarez (Don’t Breathe) θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ θα επιμεληθεί και τους διαλόγους μαζί με τους Jay Basu και Steven Knight (Locke, Eastern Promises).

To The Girl In The Spider’s Web έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου του 2018.