"Game Night" trailer: Οι Rachel McAdams και Jason Bateman σε μια σπαρταριστή κωμωδία

...Χωρίς κανόνες
13 Νοεμβρίου 2017 07:28

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το Game Night, μία ανατρεπτική κωμωδία δράσης της Warner Bros. και της New Line Cinema.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Jason Bateman (Ozark) και η Rachel McAdams (True Detective), των οποίων μία ήρεμη βράδια με φίλους πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Συγκεκριμένα ένα παιχνίδι μυστηρίου ανάμεσα στην παρέα τους θα αρχίσει να παλαντζάρει επικίνδυνα μεταξύ σοβαρού και αστείου, αφού τα στοιχεία της αναζήτησης που θα ξεκινήσουν οι παρευρισκόμενοι θα τους οδηγήσουν σ' ένα αληθινό έγκλημα και σε καταστάσεις που δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπλέξουν.

Το cast συμπληρώνουν οι: Kyle Chandler, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Danny Huston και ο Michael C.Hall.

Ο Jason Bateman έχει αναλάβει επίσης ως παραγωγός της ταινίας, μαζί και με τους John Davis, John Fox και τον Jim Garavente. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein, ενώ το σενάριο του Game Night επιμελήθηκε ο Mark Perez.

Η πρεμιέρα του Game Night έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 2 Μαρτίου του 2018.