Ozark 4η σεζόν: Ο Jason Bateman ξέρει πότε είναι η πρεμιέρα, τώρα και εμείς

Μάλλον δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
04 Οκτωβρίου 2021 12:10
Ozark 4η σεζόν: Ο Jason Bateman ξέρει πότε είναι η πρεμιέρα, τώρα και εμείς

Τον προηγούμενο μήνα το Netflix προέβη σε αρκετές ανακοινώσεις που φορούν την 4η σεζόν του Ozark, όπου εκτός από σύσσωμη την οικογένεια των Byrdes, θα δούμε και νέες παρουσίες στο cast. Οι νέες παρουσίες απαρτίζονται και από τους Veronica Falcon (Queen of the South) και o Ali Stroker (Glee Project), παίζοντας σημαντικό ρόλο για το φινάλε.

Τώρα, μια νέα δήλωση ήρθε δια στόματος Jason Bateman και αναφέρει ότι η πρεμιέρα του νέου κεφαλαίου δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Το μόνο που έχει πει το Netflix μέχρι τώρα είναι πως η 4η σεζόν θα έρθει το 2022. Ωστόσο, μέσα από το SmartLess podcast, ο Bateman αναφέρει ότι η νέα σεζόν νομίζει ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να έχει «κλειδώσει ακόμα».

Κι άλλα μέλη του cast εκτός τους Falcon και Stroker

Ως νέα μέλοι του κυρίως cast θα συναντήσουμε επίσης τους Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Damian Young και τον Felix Solis, που έκανε τη ζωή δύσκολη για τον Marty στο ρόλο του Omar Navarro. Οι Bruno Bichir (Narcos), CC Castillo (Outer Banks, True Detective), και η Katrina Lenk θα εμφανιστούν σε μικρότερους ρόλους στη νέα σεζόν.

Ozark Season 4: Νέο teaser μέσα στα...αίματα

Το φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη

Η 4η και τελευταία σεζόν του Ozark θα αποτελείται από 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη των επτά επεισοδίων.

Για περισσότερα σχετικά με το Ozark παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το πιο πρόσφατο trailer της 4ης σεζόν.