Ο Kevin Spacey "κόβεται" από το All the Money in the World του Ridley Scott

Θα αντικατασταθεί από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Christopher Plummer
09 Νοεμβρίου 2017 14:38
Ο Kevin Spacey

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως έπειτα και από απόφαση του Ridley Scott, ο Christopher Plummer αντικαθιστά τον Kevin Spacey στο ιστορικό δράμα All the Money in the World λίγες εβδομάδες μάλιστα πριν την πρεμιέρα του έργου.

Ο σκηνοθέτης δεν προχώρησε σε περαιτέρω αλλαγές και έτσι η ημερομηνία διανομής της ταινίας στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένει ως έχει στις 22 Δεκεμβρίου του 2017. Αυτή την περίοδο, ξεσκεπάζονται το ένα μετά το άλλο τα σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο του Hollywood και απ' ό,τι φαίνεται μετά τον Weinstein, ακολούθησε και η επιλήψιμη περίπτωση του Kevin Spacey, ο οποίος κατηγορείται για πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων. Όπως αποκαλύφθηκε είχε προβεί στο παρελθόν σε σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου του και μάλιστα ανήλικου.

Δεδομένης της βαρύτητας του όλου ζητήματος ο Scott ηθικά ορμώμενος επέλεξε να θέσει εκτός του cast τον πρώην πρωταγωνιστή του House of Cards, προτείνοντας στον βραβευμένο με Όσκαρ, Christopher Plummer να αναλάβει τον ρόλο του J.Paul Getty του παππού του νεαρού αγοριού, John Paul Getty III, ο οποίος το 1973 είχε πέσει θύμα απαγωγής. 

Πρόκειται για μια κίνηση χωρίς προηγούμενο στον χώρο του κινηματογράφου, δείχνοντας πόσο σοβαρά παίρνουν πλέον τις εν λόγω κατηγορίες.