Ο Kevin Spacey επιστρέφει με νέα ταινία μετά τις κατηγορίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Σπάνε τα 4 χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά πλατό
25 Μαΐου 2021 11:17
Ο Kevin Spacey επιστρέφει με νέα ταινία μετά τις κατηγορίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Οι βαρύτατες κατηγορίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων που αντιμετωπίζει από το 2017 ο Kevin Spacey τον έχουν θέσει στο περιθώριο, καθώς ήταν η υπόθεση που έκανε το κίνημα του #MeToo να ξεσπάσει. Τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες σπάνιες εμφανίσεις μέσα από παράξενα χριστουγεννιάτικα βίντεο, μέσα από τα οποία περνούσε τα δικά του μηνύματα, αλλά τώρα φαίνεται πως κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει.

O Kevin Spacey μετά από 4 χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά πλατό επιστρέφει με νέα ταινία. Το ABC News κυκλοφόρησε την είδηση πως ο 61χρονος ηθοποιός θα παίξει στην ιταλική παραγωγή με τίτλο "L’uomo Che Disegno Dio" ή όπως τιτλοφορείται στα αγγλικά "The Man Who Drew God" σε σκηνοθεσία του Franco Nero (Die Hard 2). Τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται o Nero στον ρόλο ενός τυφλού καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να ζωγραφίζει πορτραίτα ανθρώπων ακούγοντας μόνο τη φωνή τους. Στο φιλμ θα παίξει επίσης η Vanessa Redgrave, που είναι σύζυγος του σκηνοθέτη. 

Ποιός θα είναι ο ρόλος του Kevin Spacey στην ταινία; 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Variety, ο Spacey θα παίξει έναν μικρό ρόλο που θα έλεγε κανείς πως έχει μια δόση τραγική ειρωνείας, καθώς θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση του εν λόγω καλλιτέχνη, ο οποίος κατηγορείται ψευδώς ότι παρενόχλησε ανήλικα παιδιά.

"Τον θεωρώ έναν εξαιρετικό ηθοποιό"

Ο Franco Nero έκανε μάλιστα μια δήλωση στο ABC News για την επιλογή του να προσλάβει τον ατιμασμένο και δις βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Kevin συμφώνησε να συμμετέχει στην ταινία μου. Τον θεωρώ έναν σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα.

Η τελευταία του ταινία ήταν το "Billionaire Boys Club" του 2018 το οποίο στην πρεμιέρα του έβαλε μόλις $126 στα ταμεία του, δημιουργώντας ένα χωρίς προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ στο box office.