Τι έλειπε από το 2020; Φυσικά ένα νέο βίντεο από τον Kevin Spacey

Θέλησε να περάσει ένα πιο σοβαρό μήνυμα αυτή τη φορά ο 61χρονος ηθοποιός
26 Δεκεμβρίου 2020 11:17
Τι έλειπε από το 2020; Φυσικά ένα νέο βίντεο από τον Kevin Spacey

Τα τελευταία τρια χρόνια και από τότε δηλαδή που αποκαλύφθηκαν οι κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, Kevin Spacey απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Για τρίτη συνεχή χρονιά όμως φρόντισε να εμφανιστεί -έστω και για λίγο- και να μοιραστεί ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο βίντεο, όμως αυτή τη φορά αν και ξεκίνησε μιλώντας σαν τον "Frank Underwood" από το House of Cards, έσπασε γρήγορα τον χαρακτήρα του ούτως ώστε να περάσει ένα πιο σοβαρό μήνυμα. 

O 61χρονος ηθοποιός ξεκινάει να λέει τα εξής με τη χροιά του Underwood:

Σωστά μαντέψατε, πώς θα ήταν η Παραμονή Χριστουγέννων χωρίς ένα μήνυμα από εμένα; 

Συνεχίζει όμως, χωρίς τη φωνή του χαρακτήρα που ενσάρκωσε τελευταία στην καριέρα του:

Πολύς κόσμος αυτή τη χρονιά μου εκμυστηρεύτηκε τα δικά του προβλήματα και άγχη και το να είμαι εκεί για αυτούς κατέστη δυνατό επειδή και εγώ αντιμετωπίζω ίδιες δυσκολίες. Αν και ήταν τιμή μου να τους στηρίζω, πρέπει να πω, ειλικρινά, ότι είναι πέραν των δυνατοτήτων μου. Μεγαλύτερο από μένα. 

Θέλοντας να αναγνωρίσει και να στηρίξει όλους όσους αντιμετώπισαν δυσκολίες μέσα στο 2020 και ειδικότερα αυτούς που έχουν επιχειρήσει να αφαιρέσουν τη ζωή τους είπε:

Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, εάν υποφέρετε, εάν χρειάζεστε βοήθεια, εάν νιώθετε ντροπή ή ενοχές, εάν έχετε κρίσεις ταυτότητας, εάν πνίγεστε γενικότερα και ανεξάρτητα της κατάστασής σας...Σας το υπόσχομαι πως υπάρχει διέξοδος. Αυτές τις γιορτινές μέρες, ακόμη και αν δεν τις αισθάνεστε ή δεν είστε καλά, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που καταλαβαίνει και μπορεί να βοηθήσει επειδή δεν είστε μόνοι. 

Θέλω απλώς να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, ένα φανταστικό 2021 και να πω σε όλους όσους υποφέρουν εκεί έξω πως όλα θα γίνουν καλύτερα. Πράγματι γίνονται καλύτερα. Καλές γιορτές σε όλους

Για την ιστορία, αυτά τα βίντεο τα ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2018 εκεί όπου παίζοντας τον χαρακτήρα του Frank Underwood θέλησε να δώσει τη δική του πλευρά για τα όσα συνέβησαν το 2017, με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και του "θανάτου" του χαρακτήρα του από τη σειρά του Netflix. Πέρυσι, πάλι Παραμονή Χριστουγέννων, είχε δημοσιεύσει ένα σύντομο βίντεο στο οποίο θέλησε να περάσει πάλι ένα μήνυμα για τα όσα έχει περάσει, μιλώντας εντελώς σαν Frank Underwood

O Spacey τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες παρενόχλησης, με την πιο πρόσφατη να κατατέθηκε το 2019 από έναν μασέρ. Δεν αποκλείεται η παράδοση του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού να συνεχιστεί και τα Χριστούγεννα του 2021.