Το θρυλικό Se7en του David Fincher επιστρέφει σε 4Κ ποιότητα

Επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης ότι ετοιμάζει την remastered έκδοση
17 Ιουνίου 2023 17:02
Το θρυλικό Se7en του David Fincher επιστρέφει σε 4Κ ποιότητα

Φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε καλύτερη ποιότητα την αμερικανική νέο-νουάρ αστυνομική ταινία Se7en του David Fincher. Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μιλώντας στο Variety.

Ο Fincher επιβεβαίωσε ότι έχει στα σκαριά την 4Κ remaster έκδοση της κλασσικής ταινίας του 1995, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow και Kevin Spacey. Το Se7en -σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αφηγείται την προσπάθεια δύο αστυνομικών να εξιχνιάσουν μια σειρά από τελετουργικούς φόνους εμπνευσμένους από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Επιστρέφουμε και το κάνουμε σε 4K και θα το επιμεληθούμε σωστά, μιας και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να διορθωθούν” δήλωσε ο David Fincher.

Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε τώρα να προσθέσουμε λόγω του HDR.

Το Se7en κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1995 και είχε budget τα 33 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία θεωρήθηκε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 327 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το Se7en ήταν υποψήφιο για ένα βραβείο Όσκαρ και είναι από τις πιο καλοβαθμολογημένες ταινίες με 8.6 IMDB rating με περισσότερους από 1.7 εκατομμύρια ψήφους.

Ο Fincher είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία σε ένα σενάριο που έγραψε ο Andrew Kevin Walker. Στο φιλμ έπαιζαν επίσης και οι Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa, John Cassini, Bob Mack, Peter Crombie, Reg E. Cathey, R. Lee Ermey, George Christy, Endre Hules, Hawthorne James και άλλοι.

Δυστυχώς, όμως, ο Fincher δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο για το remaster του Se7en και μέχρι αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.