Οι Karl Urban και Ashley Green θα πρωταγωνιστήσουν στο Snowblind

Οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν για το ανερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ
30 Οκτωβρίου 2017 05:52
Οι Karl Urban και Ashley Green θα πρωταγωνιστήσουν στο Snowblind

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, ο Karl Urban (Lord of the Rings II, III, Star Trek) και η Ashley Green (Twilight Saga) πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο Snowblind, ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dan Roff.

Το εν λόγω φιλμ θα αποτελέσει την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Marcus Alqueres, ο οποίος είχε εργαστεί πάνω στην επιμέλεια των ειδικών εφέ στα 300, Rise of the Planet of the Apes και το The Adventures of Tintin. Το σενάριο υπογράφει ο Hank Woon.

Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν αστυνομικό ο οποίος κατατρύχεται από τις οδυνηρές αναμνήσεις της οικογενειακής τραγωδίας που τον στιγμάτισε. Μαζί με την διμοιρία του θα περιπλανηθούν σε μία απόμερη τοποθεσία, βρίσκοντας ένα ξύλινο καταφύγιο μέσα στο δάσος. Ενώ παλεύουν για την επιβίωσή τους αλλά και ενάντια στους δικούς τους δαίμονες, εντελώς αναπάντεχα θα εντοπίσουν ένα κουτί με $5 εκ.,  η ανεύρεση του οποίου όμως συνοδεύεται από ένα τρομακτικό μυστικό.

Πίσω από την παραγωγή του Snowblind θα είναι ο Johnny Wunder της The Coalition Group, η Luisa Iskin, η Carissa Buffel της Traveling Picture Show Company, καθώς επίσης και οι Kevin Matusow και Steve Prince μαζί με τον Scott Glassgold της  Ground Control.