Το νέο trailer του Den of Thieves με τους Gerard Butler και 50 Cent

Ένα αστυνομικό θρίλερ με γερές δόσεις σασπένς
26 Οκτωβρίου 2017 13:40
Το νέο trailer του Den of Thieves με τους Gerard Butler και 50 Cent

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Den of Thieves, το ανερχόμενο action φιλμ της STXfilms, στο οποίο τον κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Gerard Butler.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Christian Gudegast (London Has Fallen) καθώς επίσης και το σενάριο μαζί και με τον Paul Scheuring . Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Gudegast και Tucker Tooley, ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται οι Scott Lumpkin, Jamie Marshall, και ο Glenn D. Feig.

Η πλοκή του αγωνιώδους αυτού αστυνομικού δράματος περιστρέφεται γύρω από την περίεργη σύνδεση μίας ομάδας αστυνομικών του LA και ενός δικτύου ληστών τραπεζών, με τους δρόμους αυτών των δύο ετερόκλητων γκρουπ να διασταυρώνονται έπειτα από μία αποτυχημένη απόπειρα των κακοποιών να ληστέψουν ένα μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Ποιος είναι τελικά στην θέση του θύτη και ποιος σ’ αυτήν του θύματος;

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι: Sonya Balmores, 50 Cent’ Jackson, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr και ο Maurice Compte .

Η πρεμιέρα του Den of Thieves έχει προγραμματιστεί στις Η.Π.Α για τις 19 Ιανουαρίου του 2018.