"Only the Brave" trailer: Miles Teller και Josh Brolin παλεύουν με τις φωτιές

Μια δραματική μάχη με τις φλόγες
06 Οκτωβρίου 2017 14:29

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, η Sony Pictures κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ανερχόμενο Only the Brave, ένα δράμα που βασίζεται στην δράση της αληθινής ομάδας πυροσβεστών με το όνομα “Granite Mountain Hotshots”.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Oblivion) ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Ken Nolan και Eric Warren Singer.

Το φιλμ περιστρέφεται γύρω από την επίλεκτη ομάδα πυροσβεστών που δούλεψαν σκληρά για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Yarnell Hill της Αριζόνα το 2013 καταστρέφοντας μία τεράστια έκταση γης και θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες  ζωές μεταξύ αυτών και των δεκαεννέα μελών από τους γενναίους άνδρες που προσπάθησαν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Στο Only the Brave  πρωταγωνιστεί ο Josh Brolin και ο Miles Teller, ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Jeff Bridges, James Badge Dale, Taylor Kitsch, και η Jennifer Connelly.

Η πρεμιέρα του Only the Brave στις αμερικανικές αίθουσες έχει δρομολογηθεί για τις 20 Οκτωβρίου του 2017, ενώ στη χώρα μας θα έρθει με τον τίτλο "Ριψοκίνδυνοι Άνδρες" στις 19 Οκτωβρίου.