Το On the Basis of Sex ξεκίνησε τα γυρίσματα

Η Felicity Jones φωτογραφίζεται ως Ruth Bader Ginsburg
03 Οκτωβρίου 2017 18:17
Το On the Basis of Sex ξεκίνησε τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, η Participant Media ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα του On the Basis Of Sex μόλις ξεκίνησαν στο Québec .

Η υποψήφια με Όσκαρ Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything) συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Armie Hammer(Call Me By Your Name), υποδυόμενη την Ruth Bader Ginsburg, μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α που τασσόταν σθεναρά υπέρ της ισότητας των δύο φύλων. Ο Armie θα ερμηνεύσει τον σύντροφό της παραπάνω δημοφιλούς φυσιογνωμίας στον χώρο της δικαιοσύνης, τον Martin Ginsburg.

Η κινηματογραφική αυτή βιογραφία αφορά το πώς συνεργάστηκαν μεταξύ τους οι δύο προαναφερόμενες προσωπικότητες  φέρνοντας επαναστατικές αλλαγές εντός της  δικαστικής αίθουσας  μέσα από την επίλυση υποθέσεων για τις άδικες διακρίσεις που διαιωνίζονται μεταξύ γυναικών και αντρών. Η βραβευμένη με Emmy, Mimi Leder υπογράφει την σκηνοθεσία και ο Daniel Stiepleman, ο ανιψιός της Ginsburg, έχει αναλάβει την επιμέλεια του σεναριακού μίτου.

Το cast συμπληρώνουν οι: Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, Stephen Root, και η Cailee Spaeny.

Η Participant Media μέσω της  Amblin Partners έχει επωμιστεί το έργο της παραγωγής μαζί και με τον Robert Cort. Οι Jeff Skoll και Jonathan King of ανέλαβαν ως  εξωτερικοί παραγωγοί.

Το On The Basis Of Sex θα προβληθεί μέσα στο 2018 στις Η.Π.Α την ίδια μέρα μάλιστα που θα σημειωθεί η 25η επέτειος των χρόνων που η Ginsburg υπηρέτησε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η διανομή έχει ανατεθεί στην Focus Features, ενώ η Lionsgate θα προωθήσει την ταινία σε άλλες χώρες του εξωτερικού.