The Mosquito Coast: Η νέα σειρά της Apple θυμίζει "Ozark" - Δείτε το νέο trailer

Από τον δημιουργό του "Luther", Neil Cross
08 Απριλίου 2021 11:33
The Mosquito Coast: Η νέα σειρά της Apple θυμίζει "Ozark" - Δείτε το νέο trailer

Η Apple κυκλοφόρησε το νεότερο επίσημο trailer του "The Mosquito Coast" της νέας σειράς μυστηρίου που υπογράφει ο Neil Cross, δημιουργός του "Luther", μαζί με τον Tom Bissell και τα vibes από το εξαιρετικό "Ozark" του Netflix είναι έντονα εδώ. Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux (Maniac) και Melissa George σε μια ιστορία που βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα που έγραψε ο θείος του Theroux και φέτος γιορτάζει την 40η επέτειο από την κυκλοφορία του. 

Φυσικά αν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος είναι γιατί πρόκειται για μια νέα διασκευή της ομώνυμης ταινίας του 1986, σε σκηνοθεσία Peter Weir και με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford. 

Ο Theroux υποδύεται έναν φοβερό εφευρέτη και ριζοσπάστη ιδεαλιστή επιστήμονα που ξεριζώνεται ξαφνικά από το σπίτι του στις ΗΠΑ και τρέχουν για τη ζωή τους με κατεύθυνση το Μεξικό, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ τους καταδιώκει για άγνωστο λόγο -που αποτελεί και το μυστήριο της σειράς. Τα δύο από τα 7 συνολικά επεισόδια της σειράς σκηνοθετεί ο Rupert Wyatt του "Rise of the Planet of the Apes", ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Gabriel BatemanLogan Polish, και Kimberly Elise.

Το The Mosquito Coast (Η Ακτή του Κουνουπιού) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV Plus στις 30 Απριλίου.