H Monica Bellucci θα παίξει στο sci-fi θρίλερ "Nekromancer"

Αποτελεί πλέον επίσημο μέλος της νέας ταινίας των Roache-Turner
01 Οκτωβρίου 2017 13:29
H Monica Bellucci θα παίξει στο sci-fi θρίλερ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, η Monica Bellucci (Matrix, Malèna, Shoot' Em Up) θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ben O' Tool (Detroit, Horse Soldiers, Hacksaw Ridge) και την Tess Haubrich (Alien: Covenant, Wolf Creek) στο νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Nekromancer .

Την σκηνοθεσία του συγκεκριμένου φιλμ ανέλαβαν τα αυστραλιανής καταγωγής αδέρφια Kiah και Tristan Roache-Turner. Οι δημιουργοί του Wyrmwood επιστρέφουν δριμύτεροι με το Nekromancer το οποίο συνιστά ένα ιδιάζον υβρίδιο τρόμου και μαύρης κωμωδίας.

Οι δύο κινηματογραφιστές δήλωσαν χαρακτηριστικά: "Η Monica Bellucci φέρνει τα υπέροχα ταλέντα και την αξιοπρόσεχτη γοητεία της στην παραγωγή μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι να την έχουμε στη δουλειά μαζί με αυτήν την συναρπαστική ομάδα ανερχόμενων ηθοποιών".

Τα ονόματα του cast ανακοινώθηκαν πριν από τρεις ημέρες από τις Entertainment One, Hopscotch Features και την Guerilla Films. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Andrew Mason και Troy Lum μέσω της Hopscotch Features, μαζί και με την Guerilla Films.

Η eOne θα διανείμει παγκοσμίως το Nekromancer μαζί και με τις Sierra/Affinity. Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα τέλος του έτους σε διάφορες τοποθεσίες στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.