Beetlejuice Beetlejuice: Η Jenna Ortega καλεί τον (ξέρετε ποιον) στο νέο φαντασμαγορικό trailer

It’s Showtime!
23 Μαΐου 2024 19:22
Beetlejuice Beetlejuice: Η Jenna Ortega καλεί τον (ξέρετε ποιον) στο νέο φαντασμαγορικό trailer

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Beetlejuice Beetlejuice όπως θα τιτλοφορείται επίσημα, καθώς αποτελεί νεύμα προς το κάλεσμα του τσαρλατάνου βιοεξορκιστή, τον οποίο υποδύεται και εδώ ο Michael Keaton. Ο Tim Burton επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια ταινία για τους κινηματογράφους, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το τηλεοπτικό του project “Wednesday”, με την Jenna Ortega, η οποία αποτελεί και στην ταινία το νέο αίμα, αφού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επίσης, στο ρόλο της Lydia Deetz επιστρέφει και ο Winona Ryder και το επίσημο trailer επικεντρώνεται σε εκείνη που προσπαθεί να πείσει την Ortega να μην καλέσει τον…(ξέρετε ποιον), αν και μάταια, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο θρυλικός χαρακτήρας του Keaton. Επίσης, επιστρέφει και η Delia της Catherine O'Hara.

Ακολουθεί η περίληψη του Beetlejuice Beetlejuice:

Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος.

Πρόσφατα έγινε γνωστό από τον Tim Burton ότι στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο πρακτικά εφέ αντί για CGI, για να δώσει έναν καλύτερο χαρακτήρα στην ταινία.

Όσον αφορά το cast δεν σταματάμε εδώ, αφού θα δείτε και τους Monica Bellucci, Willem Dafoe και Justin Theroux. Επίσης το σενάριο έχουν γράψει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.