Η Monica Bellucci θα παίξει στο Beetlejuice 2

Θα υποδυθεί τη σύζυγο του Beetlejuice
12 Μαΐου 2023 16:07
Η Monica Bellucci θα παίξει στο Beetlejuice 2

Το Beetlejuice 2 (Ο Σκαθαροζούμης 2) έγινε επίσημο στις 10 Μαΐου με τον Tim Burton να αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας και την Jenna Ortega και τον Michael Keaton να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο, μόλις μάθαμε ότι ένα ακόμη μεγάλο όνομα θα παίξει στο πολυπόθητο sequel.

Όπως έγινε γνωστό, η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) υπέγραψε για να βρίσκεται στο cast και θα υποδυθεί την σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Keaton. Από την άλλη, η Ortega που πρόσφατα είδατε στο Scream VI, αλλά και στο Wednesday του Netflix, θα είναι η κόρη της Winona Ryder που επίσης επιστρέφει στο sequel. Μαζί τους θα είναι και ο Justin Theroux σε έναν προς το παρόν μυστικό ρόλο.

Ο Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

To Beetlejuice 2 συζητιέται μεταξύ των δημιουργών εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και επισημοποιήθηκε ότι θα είναι κανονική συνέχεια που θα λαμβάνει χώρα σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρωτότυπο φιλμ του Burton.

Το Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.