Breathe: Νέο trailer για ένα δράμα που δίνει μαθήματα ζωής

Ο Andrew Garfield απολαμβάνει την κάθε μέρα σαν να ‘ναι μοναδική
21 Σεπτεμβρίου 2017 07:22
Breathe: Νέο trailer για ένα δράμα που δίνει μαθήματα ζωής

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Breathe και ήδη πολλοί κάνουν λόγο για την εξαιρετική ερμηνεία του Andrew Garfield στο ανερχόμενο αυτό κοινωνικό δράμα γεγονός που θα μπορούσε να τον αναδείξει ακόμη και ως υποψήφιο για τα φετινά Όσκαρ.

Την σκηνοθεσία του Breathe ανέλαβε ο Andy Serkis, ο οποίος κάνει την πρώτη του απόπειρα κινηματογράφησης, ενώ το σενάριο υπογράφει ο William Nicholson.

Δίπλα στον Andrew Garfield συμπρωταγωνιστεί και η Claire Foy (The Crown) ως η Diane, η νεαρή σύντροφος του Robin Cavendish, ενός άνδρας που νοσεί από πολιομυελίτιδα όμως αρνείται κατηγορηματικά να ενδώσει σε δυσοίωνα συναισθήματα. Βρίσκει έμπνευση στην αγάπη για την σύζυγό του, δημιουργεί την δική του οικογένεια, γυρίζει τον κόσμο και εμπνέει και άλλους ομοιοπαθόντες συνανθρώπους του με την αξιέπαινη στάση του απέναντι στην ζωή. Στο Breathe παίζουν επίσης και οι Tom Hollander, Hugh Bonneville, Ed Speleers και Dean-Charles Chapman.

Το φιλμ αρχικά έκανε ένα πέρασμα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, και ακολούθησε η διανομή του και σε άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις όπως αυτήν του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, του Mill Valley Film Festival, του Zurich Film Festival, του Hamptons International Film Festival, και του Chicago International Film Festival . Το Breathe θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 13 Οκτωβρίου του 2017.

Ακολουθεί το νέο trailer: