The Girl in the Spider’s Web: Η Claire Foy αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο νέο "Dragon Tatoo"
17 Σεπτεμβρίου 2017 11:36
The Girl in the Spider’s Web: Η Claire Foy αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο

Είναι πλέον επίσημο καθώς η πρωταγωνίστρια του The Crown, η Claire Foy θα υποδυθεί την Lisbeth Salander, την γνωστή ηρωίδα από την δημοφιλή σειρά μυστηρίου «Millennium» που εμπνεύστηκε ο Steig Larsson, στο sequel αλλά και reboot της σειράς με το "The Girl in the Spider's Web". 

Ο Fede Alvarez (Evil Dead , Don’t Breathe) θα σκηνοθετήσει το The Girl in the Spider’s Web. Το remake αυτό θα είναι μία παραγωγή της Sony και ουσιαστικά αφορμάται από το βιβλίο που έγραψε ο David Lagercrantz, ως συνεχιστής της ιστορίας έπειτα από τον απροσδόκητο θάνατο του Larsson που δημιούργησε την τριλογία.

Βέβαια, η Lisbeth Salander που την γνωρίσαμε αρχικά από το σουηδικό The Girl with the Dragon Tattoo (2009) με την Noomi Rapace, εξακολούθησε να ‘ζει’ στην σκέψη και την φαντασία των θεατών και των αναγνωστών ως ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας. Έπειτα, ο David Fincher το 2011 διασκεύασε στην αμερικανική version το φιλμ στο οποίο πρωταγωνίστησε η Rooney Mara. Η Claire Foy θα είναι η τρίτη κατά σειρά ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Salander.

Στο Spider’s Web, ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist δέχεται μία σημαντική πληροφορία που αφορά ζωτικά εσωτερικά ζητήματα των Η.Π.Α., με την πηγή του να είναι μία νεαρή κοπέλα που ακούει στο όνομα Lisbeth Salander και αποτελεί μία επιδέξια χάκερ.

Το The Girl in the Spider’s Web θα ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα, καθώς η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Οκτωβρίου του 2018.