Bad Boys for Life: Υπαρκτό ακόμη σαν ενδεχόμενο το 3ο sequel

Βρέθηκε επιτέλους νέος σεναριογράφος!
04 Σεπτεμβρίου 2017 19:57
Bad Boys for Life: Υπαρκτό ακόμη σαν ενδεχόμενο το 3ο sequel

Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer ευελπιστεί ότι το Bad Boys for Life θα συμβεί εν τέλει και αποκάλυψε ότι τα πράγματα βαίνουν καλύτερα για την τύχη του 3ου sequel καθώς βρέθηκε τελικά άλλος σεναριογράφος να επιληφθεί του θέματος.

Το δίδυμο Will Smith και Martin Lawrence, οι γνώριμοι μπάτσοι του Μαϊάμι θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες γιατί και ο κόσμος το θέλει αλλά κυρίως γιατί μπορούν! Οι badass ντεντέκτιβ Mike Lowrey και Marcus Burnett επιστρέφουν με ένα καινούργιο φιλμ δράσης έπειτα από τις δύο πρώτες ταινίες που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Έπειτα από σχετική ανακοίνωση της Sony το 2015 για την παραγωγή της τρίτης κινηματογραφικής συνέχειας των "Κακών Παιδιών". Ο Joe Carnahan ήταν αυτός που αρχικά θα αναλάμβανε το σενάριο και την σκηνοθεσία, δυστυχώς όμως λόγω των εμποδίων και καθυστερήσεων που παρουσιάστηκαν στην πορεία, η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων αναβλήθηκε αρκετές φορές. Ο Carnahan αποχώρησε τελικά από το project φέτος.

Παρόλαυτα, ο Jerry Bruckheimer έδειξε μία πιο αισιόδοξη στάση για το μέλλον του Bad Boys 3. Σε συνέντευξή του με το Yahoo, τοποθετήθηκε επί τούτου και είπε ότι το sequel θα γίνει και γνωστοποίησε ότι ένα νέο σενάριο είναι στα σκαριά:

 “Το δουλεύαμε τόσο καιρό σαν ιδέα και πλέον έχουμε έναν νέο σεναριογράφο ο οποίος επεξεργάζεται στην παρούσα φάση το σενάριο, πράγμα που μου δίνει κουράγιο”.