Ο Josh Brolin επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει ως Thanos στο “Avengers 4”

Ο Josh Brolin έχει μπει για τα καλά στον κόσμο των υπερηρώων
01 Αυγούστου 2017 15:11
Ο Josh Brolin επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει ως Thanos στο “Avengers 4”

Αν και για το Avengers 4 δεν έχει βρεθεί ακόμη ο επίσημος τίτλος, ένα από τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν έντονα αυτές τις μέρες ήταν η αποκάλυψη ότι ο Josh Brolin θα προσπαθήσει να μεταμορφωθεί στον απόλυτο εχθρό των Avengers, τον τρομακτικό Τιτάνα “Thanos”. Ένας τεραστίων κυβικών κακός θα αναστηθεί μέσα από το σύμπαν της  Marvel και ο Josh Brolin ανυπομονεί να  φορέσει την στολή του Mad Titan.

O Josh Brolin έχει λοιπόν, να επιτελέσει ένα διπλό καθήκον όσον αφορά τις ταινίες της Marvel. Αφενός, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον κόσμο των X-Men ως Cable, δίνοντας πνοή στον περίφημο ήρωα με τις psychic δυνάμεις που θα κάνει το πέρασμά του από το Deadpool 2, και αφετέρου θα κληθεί ως Thanos να διεξάγει μία αδυσώπητη μάχη με τους Avengers. Δύο ρόλοι-πρόκληση που απαιτούν το 100% του ηθοποιού για να αποδοθεί πλήρως η δύναμη των θρυλικών αυτών comic μορφών.

Τα πράγματα αρχικά ήταν κάπως συγκεχυμένα για το ποιος τελικά θα ερμηνεύσει τoν Mad Titan. H καταλυτική απάντηση όμως δόθηκε οριστικά μέσω της προσωπικής ανάρτησης του Josh Brolin στο Istagram, ότι επανέρχεται για περισσότερα, με μία εντυπωσιακή εικόνα τουThanos να αποτελεί έναν ξεκάθαρο υπαινιγμό για αυτήν του την δήλωση.

 

Going back for more more MORE! I want it all. #mcu #marvel @marvelstudios @disney @prevailactivewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Brolin (@joshbrolin) στις