Το νέο trailer του Valerian μας ταξιδεύει στους χίλιους πλανήτες

Οι Cara Delevigne και Dane DeHaan στην διαστημική περιπέτεια του Luc Besson
30 Μαρτίου 2017 15:29
Το νέο trailer του Valerian μας ταξιδεύει στους χίλιους πλανήτες

H STX Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer του Valerian and the City of a Thousand Planets, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του Luc Besson (The 5th Element, Lucy) στο sci-fi genre που τον ανέδειξε. Στον ρόλο του Valerian, βρίσκουμε τον Dane DeHaan (Metallica: Through The Never, A Cure for Wellness) και την Cara Delevigne (Suicide Squad) στο ρόλο της Laureline, οι οποίοι είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της τάξης στον γαλαξία. Ο Valerian επιζητά κάτι περισσότερο από μία απλή επαγγελματική σχέση με τη συνεργάτιδα του, αλλά το παρελθόν του με τις γυναίκες οδηγεί τη Laureline να τον απορρίπτει συνεχώς.

Μετά από διαταγή του διοικητή τους, Clive Owen, οι δυο τους θα ξεκινήσουν μία αποστολή στην εντυπωσιακή διαγαλαξιακή πόλη Άλφα, μία διαρκώς αναπτυσσόμενη μητρόπολη με χιλιάδες διαφορετικές φυλές απ’ όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Τα 17 εκατομμύρια των κατοίκων της Άλφα, έχουν εδώ και καιρό τελειοποιήσει την τεχνολογία και τους πόρους τους για το γενικότερο καλό. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι ειρηνικούς σκοπούς, και μία θανάσιμη απειλή για το ανθρώπινο είδος βρίσκεται προ των πυλών.

Στο φιλμ του Luc Besson που βασίζεται στο ομώνυμο novel συμπρωταγωνιστούν οι John Goodman και Ethan Hawke. Ακολουθεί το poster και το trailer της ταινίας.

Το Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες θα προβληθεί στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2017.