Νέα ματιά στην 12η σεζόν του American Horror Story με την Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

Η σειρά των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει τον Σεπτέμβριο
16 Αυγούστου 2023 20:38
Νέα ματιά στην 12η σεζόν του American Horror Story με την Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

Το FX έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες αφίσες για την 12η σεζόν του American Horror Story που έρχεται με την ονομασία AHS: Delicate και πλέον μάθαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη αφίσα επικεντρώνεται στη χαρακτήρα που θα υποδυθεί η διάσημη influencer Kim Kardashian, ενώ η δεύτερη και η τρίτη στην Cara Delevingne και στην Emma Roberts. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη νέα σεζόν θα επιστρέψει και η Roberts, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα της ανθολογίας. Στο νέο κεφάλαιο θα βρίσκεται και ο Zachary Quinto, αλλά και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Michaela Jae Rodriguez (Pose).

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Το μυθιστόρημα ακολουθεί μια ηθοποιό ονόματι Άννα Άλκοτ, η οποία είναι πεπεισμένη ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να συλλάβει το παιδί της. Μετά από αποτυχημένους κύκλους θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, νομίζει ότι επιτέλους είναι έγκυος, μόνο που τελικά αποβάλλει... τουλάχιστον αυτό της λέει ο γιατρός της. Κανείς δεν την πιστεύει, αλλά εκείνη νιώθει το μωρό να κινείται ακόμα μέσα της.

Επίσης, η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα βασίζεται και στο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο "Delicate Condition" που διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα ζοφερό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

Το AHS: Delicate θα παίξει στο Hulu στις 20 Σεπτεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει και στο Disney+ εκείνη την μέρα ή λίγο αργότερα.