Το πρώτο teaser της 12ης σεζόν του American Horror Story έχει Kim Kardashian και Cara Delevingne

Φυσικά μαζί με την επιστροφή της Emma Roberts!
20 Ιουλίου 2023 23:59
Το πρώτο teaser της 12ης σεζόν του American Horror Story έχει Kim Kardashian και Cara Delevingne

Εδώ και πάρα πολλούς μήνες σας είχαμε μεταφέρει ότι η Κιμ Καρντάσιαν θα κάνει στροφή στην ηθοποιία μέσα από την 12η σεζόν του American Horror Story.

Τώρα, το κανάλι FX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του "American Horror Story: Delicate", το οποίο εκτός από στιλάτο και ανατριχιαστικό δίνει μια πρώτη φορά στο ρόλο της Kim Kardashian, καθώς και στην Cara Delevingne που επίσης συμπρωταγωνιστεί, μαζί με τη μεγάλη επιστροφή της Emma Roberts στο σόου του Ryan Muphy, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα της ανθολογικής σειράς.

Μαζί με την τριπλέτα των Kardashian, Roberts και Delevingne θα επιστρέψει ο επίσης βετεράνος του AHS, Zachary Quinto, αλλά και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Michaela Jae Rodriguez (Pose). Η πρώτη αυτή κλεφτή ματιά στη 12η σεζόν του AHS δείχνει πως θα έχει έντονα vibes από την θρυλική ταινία τρόμου "Το Μωρό της Ρόζμαρι" (Rosemary's Baby), καθώς στο επίκεντρο θα είναι η χαρακτήρας της Kim Kardashian.

Το μυθιστόρημα ακολουθεί μια ηθοποιό ονόματι Άννα Άλκοτ, η οποία είναι πεπεισμένη ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να συλλάβει το παιδί της. Μετά από αποτυχημένους κύκλους θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, νομίζει ότι επιτέλους είναι έγκυος, μόνο που τελικά αποβάλλει... τουλάχιστον αυτό της λέει ο γιατρός της. Κανείς δεν την πιστεύει, αλλά εκείνη νιώθει το μωρό να κινείται ακόμα μέσα της.

Δείτε το teaser του American Horror Story: Delicate

Επίσης, άλλη μια πρωτιά για τη 12η σεζόν του American Horror Story είναι πως θα βασίζεται σε πρωτογενές υλικό, καθώς ο τίτλος της θα είναι "AHS: Delicate". Και αυτό διότι θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο "Delicate Condition", το οποίο διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα ζοφερό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος. 

Η Halley Feiffer διασκεύασε το μυθιστόρημα για το AHS: Delicate. "Η Kim είναι από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS", είχε δηλώσει προηγουμένως ο showrunner Ryan Murphy στο The Hollywood Reporter. "Η Emma και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με αυτή την πραγματική δύναμη του πολιτισμού. Η Halley Feiffer έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και τελικά τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Kim, και αυτή η σεζόν είναι φιλόδοξη και δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχουμε κάνει ποτέ".

To AHS: Delicate θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu/FX και μέσω του Disney Plus αργότερα μέσα στην χρονιά, με πληροφορίες να λένε πως θα γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού.