Ο Jacob Tremblay στο "The Predator"

Έρχεται να συμπληρώσει ένα ήδη αξιόλογο cast
27 Ιανουαρίου 2017 08:28
Ο Jacob Tremblay στο

Ο Shane Black πρόσθεσε ένα ακόμα ταλέντο στο cast της ταινίας The Predator. Ο νεαρός Jacob Tremblay θα συμμετάσχει στο reboot της διάσημης ταινίας μετά την επιβεβαίωση πολλών αξιόλογων ηθοποιών, όπως οι Trevante Rhodes (Moonlight), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Boyd Holbrook (Gone Girl), Keegan-Michael Key (Tomorrowland) και Sterling K. Brown (The People v OJ’s).

Αυτό που γνωρίζουμε ως τώρα για το ρόλο του Tremblay είναι πως θα αναλάβει το ρόλο του αυτιστικού γιού του χαρακτήρα του Holbrook, ο οποίος είναι ένας πρώην πεζοναύτης που ανακαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινων αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Ο χαρακτήρας του Tremblay περιγράφεται επίσης ως το θύμα bullying που γίνεται τελικά “ένας  σημαντικός παράγοντας στην μάχη εξαιτίας της ικανότητάς του να μαθαίνει γλώσσες”.

Οι Rhodes και Key θα υποδυθούν επίσης πρώην πεζοναύτες, η Munn μια επιστήμονα και ο Brown ένα κυβερνητικό πράκτορα. Ο Thomas Jane (The Expanse) επίσης φημολογείται πως θα ενταχθεί στο cast σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Η παραγωγή του The Predator ξεκινά τον επόμενο μήνα στο Βανκούβερ.