Good Boys trailer | Έχετε βιώσει ποτέ μέρα που να έχει πάει εντελώς χάλια;

Τρία αγόρια το έχουν πάθει σίγουρα, και ιδού η ιστορία τους!
19 Ιουλίου 2019 10:54
Good Boys trailer | Έχετε βιώσει ποτέ μέρα που να έχει πάει εντελώς χάλια;

Κυκλοφόρησε νεό trailer για την επερχόμενη κωμωδία Good Boys των Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher) οι οποίοι με αυτή την ταινία κάνουν την πρώτη τους σκηνοθετική απόπειρα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον δωδεκάχρονο ‘Max’ (Jacob Tremblay) που πρόκειται να πάει σε ένα πάρτι, όμως τρομοκρατείται στην ιδέα ότι δεν γνωρίζει πώς πρέπει να είναι το πρώτο του φιλί. Οπότε ο ήρωας και οι κολλητοί του, ‘Thor’ (Brady Noon) και ‘Lucas’ (Keith L. Williams) παίρνουν κρυφά το drone του πατέρα (Will Forte) του ‘Max’ το οποίο απαγορεύεται κανονικά να το αγγίξουν και αποφασίζουν να κατασκοπεύσουν δύο ερωτευμένους έφηβους που είναι σε τρυφερό τετ α τετ στη διπλανή αυλή. Ωστόσο, εξαιτίας ενός απρόοπτου το drone χαλάει. Τα αγόρια στην προσπάθειά τους να διορθώσουν ό,τι έγινε πριν γυρίσει ο γονιός του ήρωα σπίτι, το σκάνε από το σχολείο και μπαίνουν σε μία σπαρταριστή περιπέτεια γεμάτη μπελάδες!

Εμφανίζονται επιπλέον οι Molly Gordon (Life of the Party) και Midori Francis (Ocean’s Eight).

Ως παραγωγοί λειτουργούν εδώ οι Seth Rogen, Evan Goldberg και James Weaver.

Το Good Boys έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: