Πρώτο trailer για το Luca, τη νέα ταινία της Pixar με άρωμα "Call Me By Your Name"

Ένα μοντέρνο παραμύθι αγάπης, φιλίας και αποδοχής ξετυλίγεται αυτό το καλοκαίρι!
25 Φεβρουαρίου 2021 18:38
Πρώτο trailer για το Luca, τη νέα ταινία της Pixar με άρωμα "Call Me By Your Name"

Η Disney και η Pixar αποκάλυψαν τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του στούντιο, το Luca, το οποίο έρχεται από τους δημιουργούς των "Coco", "Toy Story" και "Inside Out", με ένα πρώτο πανέμορφο teaser trailer. Το ερχόμενο καλοκαίρι η pixar ξετυλίγει ένα νέο μοντέρνο παραμύθι για την αγάπη, τη φιλία και την αποδοχή, με πρωταγωνιστές δύο θαλάσσια τέρατα που μεταμορφώνονται σε ανθρώπους και προσπαθούν να απολαύσουν τις απλές χαρές τις ανθρώπινης καθημερινής ζωής, σε μια πανέμορφη κωμόπολη της ιταλικής ριβιέρας. 

Τώρα έγινε γνωστό και το cast των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους με τον Jacob Tremblay (Room, Wonder) ως Luca Paguro και τον Jack Dylan Grazer (We Are Who We Are, Shazam) στη φωνή του φίλου του, Alberto Scorfano. Μαζί τους η Emma Berman ως τη φίλη τους Giulia, η Maya Rudolph στο ρόλο της μητέρας του Luca, ο Marco Barricelli στο ρόλο του πατέρα της Giulia και ο Jim Gaffigan ως ο πατέρας του Luca. 

Ηλιόλουστα σκηνικά, παγωτά, σπαγγέτι και βόλτες με σκουτεράκια σε ένα καλοκαίρι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο για τους δύο κολλητούς φίλους. Το όλο σκηνικό θυμίζει αρκετά σαν ένα animated "Call Me By Your Name" και μετά το αρκετά πιο ενήλικο σε θεματολογία "Soul", δεν αποκλείεται η Disney να αγγίξει θέματα με τον δικό της μοναδικό τρόπο και εδώ. 

Το Luca αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, όμως με την πανδημία να μην έχει αποχωρήσει ακόμη από τις ζωές μας, η Disney δεν έδωσε ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και το κυριότερο εάν θα προβληθεί στους κινηματογράφους ή μέσω του Disney+.