Όταν οι Simpsons προέβλεψαν Πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

16 χρόνια πριν...
09 Νοεμβρίου 2016 12:05
Όταν οι Simpsons προέβλεψαν Πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Οι αμερικανικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και νικητής τους είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και δισεκατομμυριούχος Donald J. Trump, ο οποίος ανακηρύχθηκε ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι Simpsons είναι γνωστοί για την οξυδέρκειά τους να προβλέπουν διάφορες και ενίοτε περίεργες καταστάσεις και μια από αυτές είναι η σημερινή. Στο επεισόδιο "Bart to the Future" που προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2000, ο Bart ταξιδεύει στο μέλλον για να βρει την αδερφή του Lisa Simpson, ως τη πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Αμερικής. Στην επόμενη σκηνή τη βλέπουμε να κάθεται στο οβάλ γραφείο και να λέει "Έχουμε κληρονομήσει ένα τεράστιο έλλειμμα στο budget από τον Πρόεδρο Trump."

Πριν από 16 χρόνια, οι Simpsons έπεσαν μέσα για ακόμη μια φορά. Τον τελευταίο καιρό το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο της Αμερικής, μόνο που σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από την άλλη, το ellinikahoaxes.gr έχει αντίθετη άποψη. Ίσως τελικά, ο Trump ως Πρόεδρος των ΗΠΑ να μην είναι τόσο φρέσκια υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι οι Simpsons, ήταν ίσως οι πρώτοι που ανέφεραν τον Trump ως Πρόεδρο.