Το Watchmen της DC επιστρέφει με δύο animated ταινίες!

Γίνεται animated που θα χωριστεί σε δύο μέρη
14 Ιουνίου 2024 11:38
Το Watchmen της DC επιστρέφει με δύο animated ταινίες!

Το Watchmen των Alan Moore και Dave Gibbons επιστρέφει με δύο ολοκαίνουργιες ταινίες. Ύστερα από την ιδιαίτερη επιτυχία που γνώρισε η ταινία του Zack Snyder το 2009, αλλά και η τηλεοπτική σειρά του HBO, η Warner Bros. Animation ανακοίνωσε ότι οι ήρωές της θα επιστρέψουν σε δύο διαφορετικά μέρη.

Η εταιρία ανακοίνωσε το Watchmen Chapter 1 και το Watchmen Chapter 2, δύο νέες animated ταινίες και κυκλοφόρησε παράλληλα ένα teaser trailer για να σας βάλει στο κλίμα.

Ένα trailer που αναπαράγει κάποιες εμβληματικές σκηνές των ηρώων από τα κόμικς, όπως τη δολοφονία του The Comedian, την έρευνα του Cape Killer και πολλών ακόμη στιγμών που αν έχετε διαβάσει τα κόμικς θα καταλάβετε. Ουσιαστικά, οι αυτό το project θα σας εξιστορήσει και πάλι όλα όσα πέρασαν οι Watchmen στα θρυλικά κόμικς.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Watchmen διαδραματίζεται σε μία εναλλακτική περίοδο του 1985, όπου οι παραιτημένοι από τη ζωή υπερήρωες αναζητούν τον ένοχο της δολοφονίας ενός δικού τους.

Το Watchmen Chapter 1 θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, ενώ το Watchmen Chapter 2 θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις animated ταινίες μέσα από το trailer που θα βρείτε παρακάτω.