Ο Ian McKellen είπε ότι εξαρτάται από ένα πράγμα αν θα επέστρεφε ως Gandalf στο “The Hunt for Gollum”

Η ταινία θα παίξει στα σινεμά το 2026
09 Ιουνίου 2024 09:46
Ο Ian McKellen είπε ότι εξαρτάται από ένα πράγμα αν θα επέστρεφε ως Gandalf στο “The Hunt for Gollum”

Πρόσφατα, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε επίσημα ότι έρχεται μια ολοκαίνουργια ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στους κινηματογράφους. Η ταινία αυτή έχει τον τίτλο The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2026.

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι θα επικεντρώνεται στον Gollum του Andy Serkis, ο Peter Jackson, ο οποίος θα είναι παραγωγός και θα "επιβλέπει τα πράγματα" είχε δηλώσει ότι δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες λατρεμένους χαρακτήρες από την πρώτη τριλογία.

Και αυτό φαίνεται πως ρωτήθηκε τώρα ο Ian McKellen, ο οποίος υποδυόταν τον Gandalf στα The Lord of the Rings και The Hobbit. Ο ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The Times και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν θα επέστρεφε στο ρόλο του, καθώς και "αν είναι μέσα" αν του γίνει πρόταση.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Έχω ακούσει ότι ο Gandalf θα μπορούσε να επιστρέψει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει script (σενάριο), δεν έχει γίνει κάποια πρόταση και δεν υπάρχουν σχέδια. Αν με ενδιαφέρει να παίξω ξανά τον Gandalf εξαρτάται από ένα πράγμα: Αν είμαι ζωντανός…

Ο 85χρόνος ηθοποιός έπαιξε τελευταία φορά τον Gandalf το 2014 στο The Hobbit: The Battle of the Five Armies, οπότε έχει περάσει μία δεκαετία από την τελευταία φορά που έβαλε τα ρούχα του χαρακτήρα.

Ο Andy Serkis, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Gollum στην πρώτη τριλογία, θα επιστρέψει και πάλι στο ρόλο του, ενώ θα κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο Peter Jackson, μαζί με τους Fran Walsh και Philippa Boyens θα επιβλέπουν το project και θα βρίσκονται κανονικά στην παραγωγή. Η ταινία βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του σεναρίου και θα "εξερευνήσει ιστορίες από τον κόσμο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν που δεν έχουν ακόμη ειπωθεί", είπε ο David Zaslav της Warner Bros.

Το The Lord of the Rings είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και σεβαστά franchises στην ιστορία του κινηματογράφου και αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις μας.

Ενδεχόμενο επιστροφής του Άραγκορν στη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Τι απαντά ο Βίγκο Μόρτενσεν

Ο Peter Jackson, o οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, δεν έχει αποκλείσει εμφανίσεις χαρακτήρων στο Hunt for Gollum λέγοντας ότι:

Θέλουμε πραγματικά να εξερευνήσουμε την προϊστορία του και να εμβαθύνουμε σε εκείνα τα κομμάτια της διαδρομής του που δεν είχαμε χρόνο να καλύψουμε στις προηγούμενες ταινίες. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιοι θα περάσουν από το δρόμο του, αλλά αρκεί να πούμε ότι θα πάρουμε το παράδειγμα από τον  J.R.R. Tolkien.

The Lord of the Rings: Ο λατρεμένος Ian McKellen δεν ήταν η πρώτη επιλογή στο ρόλο του Gandalf – Ποιος ήταν;

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τα σχέδιά της τον Φεβρουάριο του 2023 και είχε πει μεταξύ άλλων ότι δε θα ετοιμάσει μόνο μία ταινία, αλλά πολλές, που θα βασίζονται φυσικά στα επιτυχημένα βιβλία του Τόλκιν. Το Lord of the Rings: The Hunt For Gollum αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2026.