Οι ταινίες που βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Δείτε τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες της υπηρεσίας σήμερα
15 Απριλίου 2024 18:08
Οι ταινίες που βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του με νέες -και παλιές- ταινίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts να αλλάξουν. Αυτή τη στιγμή, η νούμερο 1 ταινία του top 10 έρχεται από την Ισπανία και είναι μια ρομαντική κωμωδία.

Ο λόγος γίνεται για το Love, Divided, μια πρωτότυπη ταινία της υπηρεσίας που φαίνεται ότι “έψησε” το κοινό να τη δει, αφού πολύ γρήγορα κατέκτησε την κορυφή. Το What Jennifer Did έχει την 2η θέση, με το ολοκαίνουργιο Woody Woodpecker Goes to Camp να είναι 3ο. Την πεντάδα κλείνουν τα Stolen και The Tearsmith.

Το Bullet Train με τον Brad Pitt παραμένει μέσα στη δεκάδα και έχει την 6η θέση, με το Scoop να είναι 7ο, το The Wages of Fear και τα Bleed for This και Glass να κλείνουν τη δεκάδα.

Δείτε τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες της υπηρεσίας σήμερα:

  1. Love, Divided
  2. What Jennifer Did
  3. Woody Woodpecker Goes to Camp
  4. Stolen
  5. The Tearsmith
  6. Bullet Train
  7. Scoop
  8. The Wages of Fear
  9. Bleed for This
  10. Glass

Λίγα λόγια για το Love, Divided:

Πρόκειται για μία ταινία παραγωγής Netflix που έρχεται από την Ισπανία. Η πλοκή αναφέρει τα εξής: Η Βαλεντίνα είναι μια νεαρή πιανίστρια που κάνει νέα αρχή. Ο γείτονάς της, Νταβίντ, είναι ένας εφευρέτης που μισεί τον θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους κάνει προξενιό.

Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Patricia Font και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Aitana, Fernando Guallar, Natalia Rodríguez, Paco Tous, Adam Jezierski, Miguel Ángel Muñoz, Àlex Maruny, Maite Sandoval, Rocío Marín, Manu Imizcoz και άλλοι.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.