Mufasa: The Lion King - Πρώτη ματιά από την live-action ταινία της Disney

Μια πρώτη γεύση από τη νέα ταινία
04 Απριλίου 2024 17:33
Mufasa: The Lion King - Πρώτη ματιά από την live-action ταινία της Disney

Η πρώτη ματιά από το Mufasa: The Lion King είναι εδώ! Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την επόμενη live-action ταινία σε αυτό το σύμπαν της Disney που εξιστορεί την ιστορία πριν το The Lion King που είδαμε στους κινηματογράφους το 2019.

Αυτή η ταινία θα ακολουθεί τον πιο νέο Mufasa, πατέρα του Simba που τον υποδύεται εδώ ο Aaron Pierre, ενώ σε αυτή την ταινία θα δείτε και πάλι τον Pumbaa του Seth Rogen, τον Timon που τον υποδύεται ο Billy Eichner, αλλά και τον Rafiki του John Kani. Φυσικά, στη μεγάλη οθόνη θα δείτε και τον Scar του Kelvin Harrison Jr.

Όπως μεταφέρει το The DisInsider, η εικόνα της ταινίας που θα βρείτε παρακάτω αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης της Disney με τους επενδυτές της. Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα πέρα από τον νεαρό Mufasa που κοιτάζει τα Pride Lands ολομόναχος.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Mufasa: The Lion King, το οποίο θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία πριν την live-action ταινία The Lion King του 2019. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Disney μετέφερε πλέον και το live-action του Snow White για το 2025.

Το Mufasa: The Lion King θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.