Τρεις φανταστικές ταινίες έρχονται στο Netflix!

Μέσα στον Απρίλιο
29 Μαρτίου 2024 09:34
Τρεις φανταστικές ταινίες έρχονται στο Netflix!

Το Netflix φέρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα πολλές κλασσικές και επιτυχημένες ταινίας στην πλατφόρμα του, που είχαν κυκλοφορήσει πριν από πολλά χρόνια στους κινηματογράφους. Τώρα, η υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο και αποκάλυψε ορισμένο από το μελλοντικό περιεχόμενο για την Ελλάδα.

Έτσι, μέσα από το “Έρχονται στο Netflix Ελλάδας | Απρίλιος 2024” μάθαμε ότι τρεις παλιές και λατρεμένες για το ελληνικό κοινό ταινίες θα γίνουν διαθέσιμες τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα από την 1η του Απριλίου.

Αναλυτικότερα, την 1η του Απριλίου θα καταφθάσει στην υπηρεσία το Schindler's List (Η Λίστα του Σίντλερ) που κυκλοφόρησε το 1993 με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson. Συνεχίζοντας με τις κλασσικές ταινίες, το Netflix ανακοίνωσε ότι από τις 15 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την “καλύτερη ταινία όλων των εποχών” -σύμφωνα πάντα με πολλούς θεατές, το The Godfather (Ο Νονός) με τον Al Pacino και τον Marlon Brando.

Επιπροσθέτως, στις 22 του ίδιου μήνα θα μπορείτε να δείτε και πάλι το Forrest Gump του 1994 με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Και οι τρεις παραπάνω ταινίες υπήρχαν και στο παρελθόν διαθέσιμες στο ελληνικό Netflix, αλλά είναι και πάλι ευχάριστο που επιστρέφουν για να τις απολαύσουν (ή να τις ξαναδούν) περισσότεροι.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Netflix μέσα από τον player που ακολουθεί.