Πρώτη ματιά στην ταινία του Netflix για την ανακάλυψη ενός γλυκού σνακ που έγινε ανάρπαστο

Γνωρίστε το Unfrosted
28 Μαρτίου 2024 22:21
Πρώτη ματιά στην ταινία του Netflix για την ανακάλυψη ενός γλυκού σνακ που έγινε ανάρπαστο

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer από την επόμενη ταινία του Jerry Seinfeld που επικεντρώνεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα γλυκά σνακ του κόσμου, τα Pop-Tarts. Με τίτλο Unfrosted, η νέα ταινία της υπηρεσίας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Michigan, 1963. Η Kellogg’s και η Post, ορκισμένοι αντίπαλοι των δημητριακών, αγωνίζονται για να δημιουργήσουν ένα γλυκό που θα αλλάξει για πάντα το πρωινό γεύμα. Μια ιστορία φιλοδοξίας, προδοσίας, ζάχαρης και απειλητικών γαλατάδων, στο «Unfrosted» πρωταγωνιστεί ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Jerry Seinfeld” λέει το Netflix στην περιγραφή του.

Σύμφωνα με την σελίδα του Tudum, ο Seinfeld ήθελε για χρόνια να φτιάξει μία ιστορία για το Pop-Tart, αυτό το πασίγνωστο γλυκό, που έγινε τα τελευταία χρόνια αρκετά viral στα social media. Εκτός από εκείνον, στο Unfrosted εμφανίζονται και οι Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Max Greenfield, Christian Slater, Bill Burr, Daniel Levy, James Marsden, Jack McBrayer, Thomas Lennon, Bobby Moynihan, Adrian Martinez, Sarah Cooper και Fred Armisen.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Seinfeld μαζί με τους Spike Feresten, Barry Marder και Andy Robin, ενώ ο πρώτος βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με την Columbia 81 Productions, με τον Jerry Seinfeld να κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Το Unfrosted θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Μαΐου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.