The Crow: Πρώτο trailer για το νέο και πολύ αιματηρό “Κοράκι“ με τον Bill Skarsgard

Με γκόθικ και μοντέρνα αισθητική έρχεται το remake του The Crow
14 Μαρτίου 2024 18:52
The Crow: Πρώτο trailer για το νέο και πολύ αιματηρό “Κοράκι“ με τον Bill Skarsgard

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το remake του "The Crow", δηλαδή της νέας ταινίας "Το Κοράκι" με τον Bill Skarsgard στον ομώνυμο ρόλο. 

Η πρώτη ματιά στην μοντέρνα αυτή επαναφήγηση του graphic novel του James O' Barr έχει έντονα γκόθικ στοιχεία αλλά είναι πολύ πιο αιματηρή και βίαιη από την βερσιόν του 1994 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Brandon Lee. Σαν μια goth, υπέρμετρα βίαιη και R-rated μοντέρνα αναβίωση της κλασικής ιστορίας του Ρωμαίου και της Ιουλιέττας. Να σημειωθεί ότι στη μουσική υπόκρουση του trailer ακούγεται το κομμάτι "Take What You Want" με τον Ozzy Osbourne και τον Post Malone. 

Ο Skarsgard υποδύεται μια νέα αναβίωση του Eric Draven, του γκοθά ροκ μουσικού που δολοφονείται δίπλα στην αρραβωνιστικιά του, μόνο που αυτός επιστρέφει από τους νεκρούς με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακίου, με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί αυτούς που τον σκότωσαν. Την Shelly Webster στην προκειμένη υποδύεται η βρετανίδα τραγουδίστρια, FKA Twigs. Το remake του The Crow σκηνοθετεί ο Rupert Sanders γνωστός από τα "Ghost in the Shell" και Snowwhite and the Huntsman, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Zach Baylin και Will Schneider. 

Δείτε το πρώτο trailer του The Crow 

Δεν έκανα ποτέ κανένα δοκιμαστικό ανάμεσα στον Bill και την Twigs", δήλωσε ο Sanders στο Vanity Fair σχετικά με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. "Τους είχα καλέσει για δείπνο όταν έφτασαν για πρώτη φορά [στα γυρίσματα] στην Πράγα και ήμουν λίγο σαν νευρικός γονιός που κοιτάζει να δει αν υπάρχουν σπίθες μεταξύ τους, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις. Και ήταν υπέροχοι. Έκαναν παρέα και μπήκαν κατευθείαν στο παιχνίδι".

"Νομίζω ότι η ομορφιά του Bill είναι ότι έχει μια διαταραγμένη ομορφιά, και καθώς μεταμορφώνεται μέσα από την απώλειά του γίνεται αυτό το πράγμα που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει. Είναι εκείνη η περίφημη ατάκα: "Όποιος πολεμάει τέρατα πρέπει να προσέχει να μην γίνει τέρας". Αυτό το βλέμμα ήμουν εγώ τη δεκαετία του '90 όταν κάναμε καταλήψεις στο Λονδίνο, [αναμεμειγμένο με κάποιες σύγχρονες επιρροές] όπως ο Post Malone και ο Lil Peep. Ελπίζω οι άνθρωποι που είναι 19 σήμερα να τον κοιτάξουν και να πουν: "Αυτός ο τύπος είναι εμείς"". Αυτή η εικόνα αποτυπώνει την αρχή της μεταμόρφωσής του σε Crow. "Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι τα χειρότερα έρχονται", είπε επίσης ο Sanders. 

To νέο The Crow θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου του 2024.