Το Κοράκι: Αγνώριστος ο Bill Skarsgard στο remake της ταινίας (ΦΩΤΟ)

Πρώτη ματιά στη remake ταινία του 2024 με ένα πολύ διαφορετικό “Crow“ από αυτόν του Brandon Lee
28 Φεβρουαρίου 2024 21:55
Το Κοράκι: Αγνώριστος ο Bill Skarsgard στο remake της ταινίας (ΦΩΤΟ)

Από το γκόθικ "Κοράκι" του Brandon Lee στην ομώνυμη ταινία του 1994, βρισκόμαστε 30 χρόνια μετά στο νέο "Κοράκι" του Bill Skarsgard.

Η πρώτη ματιά στο remake της ταινίας 'The Crow' κυκλοφόρησε σήμερα μέσα από το περιοδικό του Vanity Fair, όπου μέσα από φωτογραφικό υλικό αποκαλύφθηκε ένας αγνώριστος Skarsgard μεταμορφωμένος ως Κοράκι, αλλά και την συμπρωταγωνίστριά του την βρετανίδα τραγουδίστρα FKA Twigs, στο ρόλο της αραβωνιαστικιάς του Έρικ, Shelly Webster. Από τις τρεις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν το Κοράκι του Skarsgard δείχνει να απέχει αρκετά από αυτόν του Brandon Lee, έχοντας επιρροές που θυμίζουν τον Joker του Jared Leto στo Suicide Squad

Ο Skarsagard θα υποδυθεί μια νέα αναβίωση του Eric Draven, του γκοθά ροκ μουσικού που δολοφονείται δίπλα στην αρραβωνιστικιά του, μόνο που αυτός επιστρέφει από τους νεκρούς με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακίου, με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί αυτούς που τον σκότωσαν. Το remake του The Crow σκηνοθετεί ο Rupert Sanders γνωστός από τα "Ghost in the Shell" και Snowwhite and the Huntsman, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Zach Baylin και Will Schneider. 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο The Crow

 

"Δεν έκανα ποτέ κανένα δοκιμαστικό ανάμεσα στον Bill και την Twigs", δήλωσε ο Sanders στο Vanity Fair σχετικά με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. "Τους είχα καλέσει για δείπνο όταν έφτασαν για πρώτη φορά [στα γυρίσματα] στην Πράγα και ήμουν λίγο σαν νευρικός γονιός που κοιτάζει να δει αν υπάρχουν σπίθες μεταξύ τους, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις. Και ήταν υπέροχοι. Έκαναν παρέα και μπήκαν κατευθείαν στο παιχνίδι".

"Νομίζω ότι η ομορφιά του Bill είναι ότι έχει μια διαταραγμένη ομορφιά, και καθώς μεταμορφώνεται μέσα από την απώλειά του γίνεται αυτό το πράγμα που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει. Είναι εκείνη η περίφημη ατάκα: "Όποιος πολεμάει τέρατα πρέπει να προσέχει να μην γίνει τέρας". Αυτό το βλέμμα ήμουν εγώ τη δεκαετία του '90 όταν κάναμε καταλήψεις στο Λονδίνο, [αναμεμειγμένο με κάποιες σύγχρονες επιρροές] όπως ο Post Malone και ο Lil Peep. Ελπίζω οι άνθρωποι που είναι 19 σήμερα να τον κοιτάξουν και να πουν: "Αυτός ο τύπος είναι εμείς"". Αυτή η εικόνα αποτυπώνει την αρχή της μεταμόρφωσής του σε Crow. "Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι τα χειρότερα έρχονται", είπε επίσης ο Sanders. 

To νέο The Crow θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου του 2024. Πώς σας φαίνεται το νέο Κοράκι; Πείτε μας στα σχόλια.