Κυκλοφόρησε “από το πουθενά” το πρώτο trailer του Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

Ακόμα δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας
06 Φεβρουαρίου 2024 13:45
Κυκλοφόρησε “από το πουθενά” το πρώτο trailer του Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

Από το πουθενά κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2, της νέας ταινίας του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν, ότι το sequel θα είναι “10 φορές καλύτερο”.

Τα βίντεο φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το IGN, όπου παρουσιάζονται για πρώτη φορά πλάνα της ταινίας, ύστερα από διάφορες εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans και Simon Callow.

Το sequel θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στα Return of Krampus, The Area 51 Incident. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Matt Leslie.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο sequel θα δείτε και έναν ακόμη γνωστό χαρακτήρα από παραμύθι, τον Tigger, ο οποίος θα έχει μεγάλο ρόλο και θα είναι αρκετά βίαιος. Μαζί του θα βρίσκονται φυσικά οι Winnie the Pooh, Christopher Robin, Piglet και Owl.

Ακολουθεί η επίσημη περίληψη της ταινίας:

Οι Winnie-the-Pooh, Piglet, Owl και Tigger βρίσκουν τη ζωή και το σπίτι τους σε κίνδυνο μετά την αποκάλυψη της υπάρξής τους από τον Christopher Robin. Πλέον δε θέλουν να ζουν στις σκιές και η ομάδα αποφασίζει να πάει στην πόλη Ashdown, το σπίτι του Christopher Robin, αφήνοντας ίχνη θανάτου και χάους στο πέρασμά τους. Ο Winnie και οι φίλοι του θα δείξουν σε όλους πόσο θανατηφόροι είναι, αλλά και πόσο πιο δυνατοί και έξυπνοι από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, έτσι ώστε να πάρουν εκδίκηση από τον Christopher Robin για πάντα.

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά μόνο ότι θα φτάσει σύντομα στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.