Το Ghostbusters: Frozen Empire υπόσχεται μια σκοτεινή περιπέτεια γεμάτη φαντάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάρτιο
29 Ιανουαρίου 2024 17:20
Το Ghostbusters: Frozen Empire υπόσχεται μια σκοτεινή περιπέτεια γεμάτη φαντάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Ghostbusters: Frozen Empire, το οποίο θα συνεχίσει την ιστορία του Ghostbusters: Afterlife που είδαμε το 2021. Η εταιρία παραγωγής υπόσχεται μια φαντασμαγορική περιπέτεια γεμάτη φυσικά -με τι άλλο- με φαντάσματα και γνωστά πρόσωπα από τα παλιά.

Από την αρχή του trailer βλέπουμε τους κυνηγούς φαντασμάτων με κεντρικό πρόσωπο τον Paul Rudd να αναλαμβάνουν μια νέα αποστολή, η οποία επικεντρώνεται στο απόλυτο κακό και σε ένα στρατό από φαντάσματα που καταφθάνουν στην πόλη.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα - το εμβληματικό Firehouse στη Νέα Υόρκη - για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να πάνε τα καταστροφικά  φαντάσματα στο επόμενο επίπεδο. Αλλά όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια νέα κακιά δύναμη, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Για ακόμη μια φορά θα δείτε τον Paul Rudd (Ant-Man) στο ρόλο του Grooberson, ενώ το cast του Ghostbusters: Frozen Empire θα πλαισιώνουν και οι Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts.

Την παραγωγή της Sony Pictures την έχουν αναλάβει οι Jason Reitman και Jason Blumenfeld, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Gil Kenan των Poltergeist, Monster House και Ghostbusters: Afterlife. Το σενάριο έχουν γράψει οι Reitman και Kenan.

Το Ghostbusters: Frozen Empire θα παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.