Έρχεται σύντομα το Society of the Snow στο Netflix που διηγείται μία απίστευτη ιστορία επιβίωσης (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο poster λίγο πριν την πρεμιέρα
27 Δεκεμβρίου 2023 16:16
Έρχεται σύντομα το Society of the Snow στο Netflix που διηγείται μία απίστευτη ιστορία επιβίωσης (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα από το Society of the Snow (Η Κοινωνία του Χιονιού), το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μία ιστορία του αεροπορικού δυστυχήματος του 1972 με πρωταγωνιστές μια ομάδα ράγκμπι, η οποία αναγκάστηκε να ζήσει αποκλεισμένη σε πολικές θερμοκρασίες στα βουνά των Άνδεων και να επιβιώσει με ακραίες μεθόδους. Μάλιστα, ίσως θα θυμάστε την πρώτη δραματοποίηση αυτής της φρικτής αληθινής ιστορίας μέσα από την ταινία Alive που είχε κυκλοφορήσει το 1993 με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke.

20 χρόνια μετά ο J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage) σκηνοθετεί και γράφει μια νέα ταινία βασισμένη σε αυτή την ιστορία.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: Ύστερα από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην καρδιά των Άνδεων, οι επιζώντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζονται ο ένας στον άλλον για να καταφέρουν να επιστρέψουν.

Η ταινία θα διηγηθεί την ίδια ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες συμπεριλαμβανομένων και όσων πέθαναν στις Άνδεις, αν και το ομώνυμο βιβλίο του Pablo Vierci -όπου βασίζονται όλα αυτά- επικεντρώνεται στους 16 επιζώντες. Ο Bayona συνυπέγραψε το σενάριο μαζί με τους Bernat Vilaplana, Jaime Marques-Olearraga, και Nicolás Casariego.

Δείτε τη νέα επίσημη αφίσα:

Στην ισπανόφωνη ταινία παίζουν οι: Enzo Vogrincic, Agustín Pardella, Matías Recalt, Esteban Bigliardi, Diego Vegezzi, Fernando Contigiani García, Esteban Kukuriczka, Rafael Federman, Francisco Romero, Valentino Alonso, Tomás Wolf, Agustín Della Corte, Felipe Otaño, Andy Pruss, Blas Polidori, Felipe Ramusio και Simón Hempe.

Το Society of the Snow (Η Κοινωνία του Χιονιού) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Ιανουαρίου.